Реклама

Последната песен и видео на Джон Леджънд заплашват да пръснат романтичните сектори в сърцата и мозъците ни/ви. Миличко...

Изпълнителят посвещава откровената балада на чисто новата си съпругата, а самата г-жа Леджънд – Криси Тейгън, и легендарното й голо тяло красят видеото към песента.

Тази семейна видео-музикална идилия ни подсети за подобните на нея от близкото и далечно минало, които обаче приключиха с "довиждане". Примерите, за които се сетихме, може и да не са много, но ни накараха да се замислим: тегне ли проклятие над споделените с половинката музикални видеоклипове? Да очакваме ли госпожа Леджънд скоро да прибави едно „екс” пред семейната си титла? Е, да се надяваме, че няма такова нещо, но все пак, предупреждаваме ги със следните видеа:

Майкъл Джексън и Лиса Мари Пресли 

Дъщерята на Краля на рокендрола – Елвис Пресли, е госпожа Майкъл Джексън от една година, когато се снима заедно с Краля на попа във видеото на You Are Not Alone през юни 1995-а. Само половин година след това Лиса Мари подава документи за развод.

Usher и Chilli (TLC) - Chilli от TLC прави компания на приятеля си Usher във видеото към парчето му U Got It Bad от 2001-а. По онова време двамата са "прясна" двойка и връзката им продължава до декември 2003-а.

При излизането на следващия албум на изпълнителя – Confessions от 2003-а, се спекулира, че едноименното парче е посветено на Chilli и причината за раздялата на двамата е изневяра от страна на Usher. И двамата изпълнители обаче официално отричат това.

Дженифър Лопес и Бен Афлек - През 2002-а двамата красавци започват романтичната си връзка и за отрицателно време се превръщат в любимата звездна двойка на жълтата преса. Папараците ги следват на всяка крачка, а журналистите им измислят събирателното име „Бенифър“, както на всяко обсебващо кориците известно дуо (Бранделина, Кимие и т.н.).

Двамата се снимат заедно в клипа на песента "Jenny From The Block", което представя живота им през погледа на преследващите ги фотографи. Джей Ло и Афлек дори имат насрочена дата за сватбата си – 14 септемви 2004-а, но се разделят малко преди "големия ден", като и двамата посочват медиите и тяхното непрекъснато ровичкане в личния им живот като основна причина за провала на връзката им.

Seal и Хайди Клум - Seal и Хайди се снимат заедно във видеото на Secret през 2010-а. По онова време двамата правят впечатление на една от най-стабилните звездни двойки и може и наистина да са били.

 

Минават "цели" две години и талантливият изпълнител и красавицата обявяват развода си.

Аксел Роуз и Стефани Сиймор - На върха на славата фронтмена на Guns N’Roses успява да спечели сърцето на красивата моделка Стефани Сиймор. Двамата започват връзката си през 1991-а, хубавицата краси видеата на две от най-емблематичните балади на Гънс – "Don’t Cry" и "November Rain", а през 1993-а двамата обявяват пред света плановете си за женитба. Три седмици по-късно обаче се разделят…

Вие сещате ли се за видеоклип, който може да допълни този списък? Споделете го в коментарите!