Реклама

Новините за чудовища и мистериозни същества започнаха да стават толкова много, че просто нямаше как да не направим класация с най-зловещите от тях, за които сме писали на btvnews.bg. Вижте ги, макар че… б-р-р-р-р!!!

Преспанското чудовище

Подобно на чудовището в Лох Нес и в Преспанското езеро има нещо мистериозно, което плува. Това се казва в репортаж Би Би Си, който е заснет в гръцката част на езерото.

Четете цялата история тук!

Чудовището от Лох Нес

Британският капитан Мартин Аткинсън твърди, че по време на плаването по езерото е успял да регистрира чрез сонар змиевиден обект под водата и светкавично побързал да снима изображението на "съществото” с помощта на мобилния си телефон.

Четете цялата история тук!

Телето с пет крака

Теленце с пет крака се появило на бял свят във фермата Уайтхаус в Нортъмбърленд, Великобритания. То било наречено Куинто.

Четете цялата история тук!

Водното чудовище

В САЩ истински фурор предизвикаха снимки, направени от млад мъж за спомен от паметен риболов. В Ню Джърси Дъг Кътлър е извадил от водата поразяващо въображението чудовище.

Четете цялата история тук!

Чудовището от джунглите на Намибия

В Намибия беше убито мистериозно същество, снимката му бързо обиколи световните медии, а в YouTube беше пуснат и клип, с коментари относно "трола".

Четете цялата история тук!

Детето Маугли, отгледанo от крави

Детето не може да говори, само мучи като животните, които са се грижили за него. Самоличността на момиченцето не е ясна, но то било открито благодарение на притеснен съсед, който живеел в близост до фермата.

Четете цялата история тук!

Червеят с 60 очи

Нов вид плосък червей е бил открит от британски учен в тревата по време на разходка недалеч от Кеймбридж.

Четете цялата история тук!

Човекът козел

Човек, дегизиран като бял козел, е бил забелязан да броди в близост до стадо диви кози в планините на северна Юта.

Четете цялата история тук!

Двуглавата птичка с три човки

За повечето от нас малка птичка в градината не е нищо ново, но и ако има две глави... Американката Ейприл Брит чула суматохата в двора си и решила да провери какво става. Останала напълно изненадана, когато на клона видяла кацнала малка двуглава птица кардинал. Освен двете си глави тя имала и три човки.

Четете цялата история тук!

Рибата Франкенщайн

Въдичар от Великобритания е уловил риба Франкенщайн, която е хибрид между три различни вида.

Четете цялата история тук!

Лагарфльотският червей

Местното "лохнеско чудовище", наричано Лагарфльотският червей, беше заснето от оператора-любител Хишртур Кьорулф в ледената вода на река Йокулса в Източна Исландия. На кадрите ясно може да се сянка, напомняща на змия. Първоначално скептиците обявиха, че кадрите са монтаж, но след сериозен анализ обаче предложиха по-добро обяснение...

Четете цялата история тук!