Реклама

Посетителите на магазини Фантастико в две поредни съботи в София бяха гости на шеф Ангелов и Frezco (Фрезко). По време на специалните дегустации те имаха възможност да опитат краве сирене Frezco (Фрезко) в 3 вкусови комбинации, приготвени от самия шеф Виктор Ангелов. Той избра да подчертае вкуса на Frezco (Фрезко) в компанията на хумус, дресинг от 4 билки и медена горчица с ядки. Мнението на всички опитали беше едно – краве сирене Frezco (Фрезко), разработено с шеф Виктор Ангелов, е много вкусно и идеално се съчетава с различни продукти. По-недоверчивите клиенти се увериха на място, че не случайно това е марката утвърдила 5-те знака за най-високо качество и отбелязаха, че сиренето е достатъчно твърдо, не е ронливо и запазва форма при нарязване. На въпроси от родители дали продуктите са подходящи за малки деца, шеф Ангелов отговори, че препоръчва именно Frezco (Фрезко), защото е с гарантирано качество.

“Храня гостите в ресторанта си само с най-качествената и вкусна храна, каквато избирам и за своето семейство. Сирена и кашкавали Frezco (Фрезко) се правят само от висококачествени суровини и от професионалисти, които обичат работата си. В комбинация с безспорните си вкусови качества – за мен те са по-добри от всичко, което може да бъде открито на пазара”, споделя шеф Виктор Ангелов.

Целта на Frezco (Фрезко) и на Виктор Ангелов е да допринесат все повече български семейства да имат най-доброто на трапезата си. Затова и новите продукти са с по-достъпна препоръчителна цена, а новите опаковки в оранжево улесняват потребителите да ги открият на рафта.

Къде и кога може да се срещнете с шеф Виктор Ангелов, за да обмените кулинарни идеи и да се уверите в неустоимия вкус на продуктите Frezco (Фрезко), може да научите на фейсбук страницата на Frezco – https://www.facebook.com/frezcodairy