Реклама

2014-а година може да започна във вторник в полунощ, но ако не си инвестирал в един от тези странни и супер яки календари, има ли значение дали изобщо е започнала?

Академичен календар с Джъстин Бийбър

Не. Този академичен календар с Джъстин Бийбър не е предназначен да се подиграва с нивото на интелект на певеца. Той идва, за да сбъдне мечтите на хиляди гимназисти, които вече могат да си представят как ще изглеждат, застанали до канадския тийн идол всеки ден. Точно така, това бижу има вградено огледало до лика на изпълнителя!

Рок звезди в черно-бяло

Вашите любими рок звезди – от Кърт Кобейн до Еди Ведър, ще ви вдъхновяват всеки ден с този черно-бял календар. Всеки месец идва с образа на един от великите рок богове. Най-доброто в календара? Контрастът между сияещите им лица и тъмния фон ще ви накарат да си зададете въпроса дали не са божии светии.

Календар с Чък Норис

Дванадесет месеца не са достатъчно за Чък Норис, така че ще получите 16 месеца, инвестирайки в този екшън календар.

Поп арт календар с Ева Мендес

Едновременно си фен на Ева Мендес и на поп арта? Е, значи това е твоят щастлив ден! Ще се влюбиш в тази специална снимка, която да си гледаш през цялата година.

Рок календар с домашни любимци

Благодарение на този стенен календар, няма да можете да завършите 2014 г. преди да видите котка, облечена като Лейди Гага или морски свинчета като „Бийтълс”. Фиу!

Календар със Сай

Тази "Gangnam Style" календар е на разположение за незабавен даунлоуд! Принтирайте, за да сглобите огромната квадратна глава и тялото на певеца.