Реклама

Вашият избор в действителност отразява нещо, свързано с вас - дали мързел (сандали с чорапи, о боже, защо?!), разсеяност (развързани маратонки) или че... сте модно гуру.

Доказано е, че жените преценяват мъжа по обувките два пъти по-често, отколкото обратното - затова, момчета, встъпете с уверена крачка в тази игра. Дали го осъзнавате или не, ето какво според нас казва изборът ви на обувки за вас:

Vans

Снимка: Getty Images/ Guliver Photos


Този мъж не полага много грижи за външността си и е безгрижен до степен да превърне “спокойно, бе човек” в тотално разсейване. Не бихме се учудили, ако често закъснява. Вероятно още пази нещо момчешко в себе си и хич не иска да пораства - особено ако е над 35г..

Кафяви “боти”

Снимка: flickr.com


Тези убийствено готини “обувки до глезена” са модерни и едновременно с това не се натрапват, мъжествени са, но без да са агресивни. Мъжът, който ги носи, внимава за детайлите, но не се опитва да изпъква. Не е нужно да казваме, че жените си падат по такива типове. Вземете си бележка.

Официални черни обувки


Този мъж уважава себе си, особено ако е съчетал официалните си обувки с подходящо облекло и е на правилното място за предните две - делови срещи, коктейл и прочее. Във всеки друг случай може да е тотална липса на вкус, особено ако обувките са тип “Илиенци ‘92” и са комбинирани със спортни дрехи.. или анцунг.‘Ко-сте-нур-ка!” - или друг чалга хит по избор, да?

Timberland

Крис Браун и... Риана, разбира се Снимка: Getty Images/ Guliver Photos


Може и да отива на планина, но по-вероятно е просто да се опитва да изглежда мъжкар. Третата възможност е да обича да му е топло и удобно през студените дни. Има и още една - “джи стайл форева!”. При всички случаи - с подходящо облекло, това не е толкова лош избор.

 

Мм… тези обувки

Снимка: flickr.com


Не искаме да съдим никого, но ако мъж е с подобни обувки, вероятно повечето жени биха заключили, че майка му все още избира облеклото му. Да, не е яко.

Air Jordans

Снимка: Getty Images/ Guliver Photos


Този мъж най-вероятно е спортен тип, който ще забрави рождения ти ден или нещо друго. Ако му остане време от всичките тренировки, може и да ти обърне внимание. А може и просто да носи онова, което беше модерно в началото на 90-те - “Модата се сменя толкова бързо!”

Converse

Тери Ричардсън Снимка: Getty Images/ Guliver Photos


Все още някъде там се крие едно дете, което може малко да се бунтува или пък да си му харесва, където е. По принцип мъж с Converse създава първоначално впечатление, че не се взема твърде насериозно, но може и да е малко сноб.

Обувки с връзки тип Оксфорд

Снимка: flickr.com


Този сериозен и солиден мъж е отдаден на бизнеса. Облича се като истински джентълмен и мацките се надяват наистина да е такъв. Дали е или не е, това си е негова работа.

Няколко якета, които харесахме >>

Ретро Nike

Снимка: flickr.com


Този мъж може и да се опитва да го скрие, но всъщност доста се интересува от мода и се старае да е готин и да изглежда добре. И на всичкото отгоре съвсем успешно му се получава.

Зашо изборът на обувки е важен и за здравето >>