Реклама

На 22 май (неделя) от 12:00 ч. зрителите на RING ще видят един от любимците на „сините“ фенове от близкото минало Далибор Драгич. „Железният“ бранител видя на живо триумфа на любимия си „Левски“ с Купата на България, който сложи край на 13-годишна суша за тима от „Герена“. В началото на века босненецът вдигна три титли и две купи със „сините“ и не е спирал да следи клуба, с който постигна най-големите си успехи.

В „Код Спорт“ тази неделя свой представител ще има и най-успешният колективен спорт у нас. Волейболистът Мартин Атанасов ще разкаже за емоциите от наскоро спечелената титла на Турция със „Зираатбанк“ и очакванията си за предстоящите битки на „лъвовете“ в Лигата на нациите.

Акцент в емблематичното предаване с Красимир Минев и Владимир Памуков ще е и първият европейски футболен финал за сезона. Андрей Демирев ще се включи от Испания, за да разкаже какво се случи зад кулисите на „Рамон Санчес Писхуан“ в Севиля, където „Айнтрахт“ и „Рейнджърс“ си оспорваха трофея в Лига Европа.

Ексклузивно пред камерата на „Код Спорт“ в своята родина Босна и Херцеговина застава футболистът на „Милан“ Раде Крунич. Една от новите звезди на „росонерите“ вече седем години блести в Серия А, а голямата му цел е да върне славата на клуба от „Сан Сиро“ и да надмине легендата, с която го сравняват – Дженаро Гатузо.

Тази седмица „Звезден рожденик“ е тенисист номер 1 в света Новак Джокович. Следващата задача пред Ноле е защита на короната от „Ролан Гарос“.

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (22 май) от 12:00 ч. само по RING!

Последни

Реклама