Реклама

На 14 август (неделя) специален гост на „Код Спорт“ от 12:00 ч. по RING е винаги верният на „синята“ идея Елин Топузаков. Славният капитан на „Левски“ от първия приказен период на Станимир Стоилов на „Герена“ отново е на любимия си стадион с амбициозна задача и поглед, устремен към бъдещето. 

Предстои и вълнуваща среща с едно от новите „златни момчета“ в родните щанги – Иван Димов – европейският шампион по вдигане на тежести в категория до 61 кг от първенството в Тирана, който напук на хаоса в този спорт, успешно следва мечтите си. 

Андрей Демирев ще се включи директно от Испания, за да коментира сблъсъка за Суперкупата на Европа между „Реал“ (Мадрид) и „Айнтрахт“ (Франкфурт). Очаквайте новини зад кулисите от спектакъла на Олимпийския стадион в Хелзинки. 

Гвоздеят на епизода по традиция е с автор Христо Стоичков. Този път кавалерът на „Златната топка“ ще се срещне с идеалния бранител на съвременния футбол и любимец на Пеп Гуардиола – Жоао Кансело

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица мястото е отредено за най-великия голмайстор в историята на Висшата лига – Алън Шиърър

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (14 август) от 12:00 ч. само по RING! 

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

Тагове:

Последни

Реклама