Реклама

Тази седмица от 18:00 часа в епизодите на „Скъпи наследници“ зрителите на bTV ще видят развръзката на драматичните събития с двете сестри – Катерина и Анна. След като едната поде самоинициатива за залавянето на телефонните измамници, а другата беше подведена от новия си любим Калин, рискът да излязат от надпреварата за наследството на бай Дочо е напълно реален. Любо и Чавдар ще споделят моралния дълг на полицая и ще направят всичко по силите си, за да предотвратят тежките последствия за Бели Вит. Дали ще успеят да изпълнят дълга на клетвата или ще предпочетат да успокоят душите си, дали всички ще оцелеят след престрелките и каква жертва ще дадат Дочеви - всеки делник от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV.

Юлия ще започне да осъзнава своята дарба и тя ще я изплаши, но баба Злата ще бъде неотлъчно до нея, за да я подкрепи. Междувременно, зрителите на bTV  ще видят как мистериозната старица раздава крупни суми пари на непознати. Нужда от помощ ще има и Чочо, който изпада в окаяно състояние след като разбира за предателство на новата си приятелка и кандидат ко-водеща. Милица ще изненада Станислав с неприсъща проява на загриженост към друг човек , а попадналата на вражеска територия доцент Панова ще се сближи още повече с Цветан. Взаимоотношенията между Борис и Катерина ще варират от обвинения до извинения.

Иван и Теменужка най-накрая ще се завърнат от венецианската си авантюра, но Косьо няма да ги посрещне с отворени обятия. Темата за приятелството, предателството и гордостта отново ще бъде актуална сред местни и софиянци, а борбената Снежа ще се съсредоточи върху ново бизнес начинание – производството на крафт бира. Георги ще одобри плановете на екипа си за застрояване на Бели Вит, а Станислав ще откаже предложение за „идеалната работа“ заради любовта си към Нора и Крум. Близостта му със самотната майка ще накара Милица и бившия й съпруг да се поинтересуват от плановете им за бъдещето.

Малката Марта ще открие сайтовете за запознанства и ще заложи огромно доверие на тях, а момчетата от спортния клуб ще организират финалното състезание за скаутския лагер. Рая и Крум ще се изправят в ожесточена битка за последната значка и ще научат ценен урок – на изпит може и да препишеш, но в живота няма кой да ти помогне. Диди ще има повод да се „накипри“ и няма да остане разочарована, но друг ще понесе негативите от нейното щастие.

Откъде баба Злата е получила свръхестествените си способности, опитвала ли се е Теменужка да се грижи за Борис през всичките тези години и по-важна ли е истината от парите? Какъв е идеалният мъж за Милица, достойно ли е да признаеш грешката си и ще получи ли Снежа подкрепата на близките си за пивоварния бизнес? Какви планове има Панова за региона, има ли шанс за любовта на стари години, можеш ли да заживееш с някой след дълга самота и какви хора се търсят в медиите - всеки делник от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV, както и до седем дни след ефир на btvplus.bg.