Реклама

Оказва се, че зад привидната хладна същност на префърцунената бизнесдама Милица Дочева (в ролята Койна Русева), се крие една наранена и разочарована жена. В откровен среднощен разговор с Катя (в ролята Даяна Ханджиева), леля й разказва за предателството, на което е станала жертва от страна на бившия си съпруг. Как го е превърнала в преуспяващ предприемач и защо се възхищава на племенницата си – ще видите утре, от 18:00 часа, по bTV.

Вече трайно установила се в Бели Вит, Катя се сблъсква с шока за всеки човек, който е бил част от бурното градско ежедневие - скуката от битието в малкото село. Младата лекарка търси компанията на общителната си и самонадеяна  приятелка Поля (в ролята Рая Пеева), и я моли да я посети.

Разкрили вече, че има опция да наследят милионите на бай Дочо, Косьо (в ролята Георги Кадурин) и Иван (в ролята Вальо Танев) са твърдо решени да принудят фамилията Дочеви да напуснат селото. Най-неочаквано те се обединяват с най-големия си враг - кметския наместник Цветан (в ролята Веселин Калановски). Как пресметливият бизнесмен успява да ги убеди, че той е единственият, който може да им помогне във войната с градското семейство, и защо името му предизвиква ревността на двамата му съселяни - в поредния епизод на сериала „Скъпи наследници“.

Решили да не губят време, Косьо и Иван задействат първа стъпка във войната с Дочеви. Един протест пред дома на завърналата се фамилия, с който да се обърка противника, буквално ще хване полугола наперената Милица.  

Докато се опитва да вземе своя дял от парите на покойния си баща, на Марин (в ролята Димитър Бененкин) му се налага да се бори и за спасяването на собственото си семейство. Хрисимата му съпруга Венета (в ролята Ивана Папазова) за първи път отказва да му се подчини и без да му каже и дума,  заминава за София. Готов ли е Марин на условията, които ще му бъдат поставени, или отново ще се опита да наложи своите принципи и желания?

Получила покана от Борис (в ролята Орлин Павлов) да посещава дома му, когато пожелае, Катя научава факт от живота му, който видимо ще я шокира и натъжи. Пламва ли забранена любов в Бели Вит - в петък, от 18:00 ч., в пети епизод на „Скъпи наследници“.