Реклама

Тази седмица от 18:00 часа в епизодите на „Скъпи наследници“ зрителите на bTV ще видят как завръщането на Зорица в Бели Вит заради ритуала на свадищаните ще промени съдбата на Станислав. Тя ще се докосне до всеки в селото, за да му даде съвет и „посока“ към щастието, но не всички ще я приемат с отворени обятия.

Венета ще започне трудовите си взаимоотношения с Цветан с ясната заявка за принципите си на работа, а Марин ще получи предложения за помощ в продажбата на къщата от неочаквани съюзници. Милица ще влезе в ролята на закрилница на семейството си, дори с цената на големи разочарования и тежки признания.

Косьо и Иван ще се впуснат в създаването на новия хит на „Дивата свиня“, а Снежа категорично ще откаже помощта на бившия си любим в създаването на рецептата за бирата си. Но упоритият беловитчанин ще остена верен на чувствата си и ще свика конференция със специалисти, които да дадат предложения и ценни съвети. Идеята за реклама на пивото ще сплоти мъжете в селото, едно парти – жените, а една буря неочаквано ще сближи Ленин с момичетата от стриптийз клуба.  

Баба Злата ще разкрие на Юлия голяма тайна от своето минало и ще направи трудна крачка към преодоляването на спомените. Чочо ще признае, че мисълта за смъртта се е превърнала в надежда и опция за него и ще потърси помощ. Калин ще разбере по трудния начин, че жената трябва да е партньор, а не инструмент в бизнеса, а Ани ще предложи най-разумната стратегия за развитието на модна къща „Зла жена“.

Диди ще бъде раздвоена между съветите да накара Чавдар да ревнува или да го спечели с искреност и сериозно поведение. Но това няма да е единственият въпрос, който ще вълнува съзнанието й. Пристигането на близките до природата и енергията свадищани ще постави пред нея въпроса за раждането в домашни условия с помощта на дула. Тенисистката, еколог и майка на три деца Магдалена Малеева ще се ангажира лично с този казус и ще влезе в ефира на радио Бели Вит, за да коментира плюсовете и минусите на медицинскатата и подкрепящата среда.

Притеснен от натиска на Георги и Калин, Цветан ще се опита да се издигне в йерархията, дори и с цената на заплахи и риск да поеме цялата отговорност за случващото се в Бели Вит. Милица също ще потърси оръжие срещу бившия си съпруг, а Любо ще сподели с Катя как бизнесменът се е опитал да го настрои срещу приятелите му. Борис ще постави ултиматум на бащата на Станислав, който няма да му остави голям избор.

Колко е страшна половинчатата истина, защо винаги помним първата любов и какво е най-доброто лечение за депресия? Какво планира да строи Георги в Бели Вит, готова ли е Катерина да стане майка и как ще се справи Любо на изпита за ветеринар?  Как е приключил бракът на Георги и Милица, колко са опасни алтернативите в неправилните ръце, остават ли приятелите дори и след изпитанията на времето  и може ли диктатурата да се спре с пропаганда - всеки делник от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV, както и до седем дни след ефир на btvplus.bg.