Реклама

С бурни аплодисменти публиката в Зала 1 на НДК извика Орлин Павлов на сцената за откриването на концерта. Още с първите акорди на песента “Секунда” страхотната енергия и заряд на изпълнителя се преляха в залата. С овации се приеха и новите песни от първия самостоятелен албум “Още малко...”, който Орлин представи за първи път на живо. Самият той сподели, че е много вълнуващо да усетиш истинската и неподправена реакция на хората към музиката му по такъв начин, на момента. Благодари и на всички, които подкрепят българската музика.

Новите песни се редуваха с най-големите му хитове и обичани парчета. Цялото музикално преживяване беше брилянтно допълнено от звук и осветление на изключително ниво, което определно впечатли гостите. Мултимедията включваше и кратки видеа с документални кадри от детството и живота на изпълнителя.

През цялото време публиката не спря да аплодира, да пее и танцува с Орлин Павлов.

Силно въздействащи бяха изпълненията на Орлин с джаз триото JP3 - Живко Петров, Димитър Семов, Веселин Веселинов-Еко в “Джеймс Бонд”, с Белослава във „Всяка година по същото време“ и част от музикантите от група “Каффе”, с които се разходиха във времето назад. Запомнящо се беше и участието на рапърът и музикант Бобо, с когото освен “Секунда”, изпяха и новата песен от албума “Последното добро момче”. Овации обра и изпълнението на песента “Още малко” в акапела вариант с единствената по рода си вокална формация “Спектрум”.

Кулминацията на вечерта беше изпълнението на триото – Орлин Павлов, Любо Киров и Владимир Ампов – Графа. Те изпълниха песента “Заедно”, след което изпяха за първи път пред публика и новата им песен “Приятели завинаги” и показаха защо са сред най-добрите български изпълнители.

На сцената бяха и изключителните музиканти: Ангел Дюлгеров /китара/, Мартин Ташев /тромпет и вокали/, Милен Кукошаров /пиано/, Васил Вутев /барабани/, Борислав Бояджиев – Борче /перкусии/, Владислав Мичев /тромбон/, Димитър Льолев /саксофон/, Георги Стойков /тромпет/, Евден Димитров /бас/, Волен Милчев /вокали/, Жоро Янев /китара/, Мирослав Иванов /китара/. В залата преди концерта специално за всички гости пускаше DJ Stephan Love.

Орлин Павлов показа висока класа и професионализъм с концерта в Зала1 на НДК. С него постави началото и на националното си турне “Още малко...”, което ще премине през Пловдив на 5 октомври в Драматичен театър, Бургас на 13 октомври в Държавната опера, Варна на 15 октомври във Фестивален и конгресен център и ще завърши на 20 октомври, на сцената в ДКС “Васил Левски” във Велико Търново.
 
Първият самостоятелен албум на Орлин Павлов вече е на пазара и е в продажба в разпространителската мрежа.

Турнето на Орлин Павлов се осъществява с генералното спонсорство на хотел “Адмирал”, Златни Пясъци и подкрепата на Първа инвестиционна банка (Fibank) и Transitions от Есилор България.
 
Медийни партньори са  bTV и радио N-JOY.

Фотограф: Красена Ангелова