Реклама

След шестмесечен престой в Бели Вит, семейство Дочеви получава второто условие от бай Дочо. Всеки член на фамилията трябва да се включи в подготовката на голяма трапеза, с която да се нагостят съселяните. Кандидат-милионерите ще се върнат в спомените към детството си и към любимите си манджи, които ще трябва да сготвят за 36 часа. Ако съселяните им обаче не харесат храната, то наследството ще отиде в сдружението. Ще се справи ли фамилията с поредното предизвикателство и ще работи ли в екип – гледайте тази седмица в „Скъпи наследници“.

Докато Венета (Ивана Папазова) се лекува в София, Бели Вит се подготвя за протест срещу инвеститорските планове на Георги (Михаил Билалов). Бизнесменът среща сериозен отпор в лицето на Борис (Орлин Павлов), който е твърдо решен да осуети намеренията му да бетонира селото. Двамата се изправят в борба за поредното апетитно парче земя, но кой от двамата ще спечели – гледайте всеки делничен ден от 18:00 часа по bTV.

Чочо (Юлиян Петров) не е особено ентусиазиран, че връзката му с Поли Генова предизвиква огромен медиен интерес. Все пак той се съгласява двамата да гостуват в предаването Cool...T, където да разкажат за връзката си пред водещата Петя Дикова. Не всичко обаче ще мине гладко и приятно за певицата.

Докато Колев (Китодар Тодоров) се е заел със задачата да разкрие подробности за покойния си дядо, а и да прави опити да разобличи Станислав (Петко Венелинов) като основния виновник за катастрофата на пътя, голямата му дъщеря се сближава с баба Злата (Цветана Манева). Тя иска да се учи от мистериозната съседка, а и да разбере какво знае за майка й. Наред с това тя видимо си пада и по Любо (Дарин Ангелов). Има ли обаче шанс връзката им – разберете от епизодите на „Скъпи наследници“.

Диди (София Бобчева) и Ани (Лорина Камбурова) се подготвят за нови професионални поприща. Докато кръчмарката е поканена от Милица (Койна Русева) да работи като дизайнер при нея, то най-добрата й приятелка започва курсове по фризьорство. Неочаквана среща в студиото за красота пък ще стане причина за разкриването на дълго пазена от Милица тайна.

Поредният звезден гост пристига в Бели Вит – комикът Венци Мартинов. Освен че ще разкаже вицове в местното радио, той ще се включи в смехаротерапията на Венета, благодарение на Косьо и Иван.