Реклама

Втори епизод на хитовата комедийна драма „Столичани в повече”, която ще се излъчи на 2 октомври от 21.30 часа по bTV, ще предложи на зрителите поредната доза забавление. В центъра на събитията ще са Чеканови. Рангел е задържан на влиза с взлом в Министерски съвет, а тефтерчето, което се опитва да измъкне от там – конфискувано. Следва разпит в кабинета на прокурора, който завършва с „изяждане” на ценната информация в него. 

Но това не решава проблемите на Рангел. Предизвикана от журналистка, Лили Петканова изпуска нервите си и признава, че между нея и министър-председателя все пак има любовна афера. Гълъбина научава новината последна, но бързо решава каква тактика да предприеме към изневерилия съпруг.

Славка и Йордан продължавакт с опитите да се сдобрят с дъщеря си Яна. Те канят на среща нейната близка приятелка Диди, от която разбират, че те въобще не познават своето момиче, а пропастта между поколенията е огромна и може би трудно преодолима.

Отец Григорий не спира да работи усърдно. Той продължава да прави опити да разговаря с младите и да ги привлече към църквата. Единственият успех, обаче, който реализира е с 5 литрова бутилка вино.

И младите братя Лютови също се борят с проблемите си. Андрей и Елеонора, които вече живеят заедно, правят планове как да стопят ледовете с Пепи и Камелия, а Спас решава да рискува и да поиска по-висока сума от Каролина за ресторанта си.

„Столичани в повече” се излъчва всеки петък от 21.30 часа по bTV. Феновете могат да гледат новите епизоди на voyo.bg, както и повторенията на сериала по bTV Comedy.