Реклама

Този петък от 21.30 часа в десети епизод на комедийната драма „Столичани в повече” зрителите на bTV ще могат да проследят поредния етап от борбата на Лютови и Чеканови, които се опитват да се справят с предизвикателството да спасят живота и парите си.

Двете семейства трябва заедно да решат как да се справят със ситуацията, в която се намират – да спасят Спас, да намерят баба Марийка и да решат къде да скрият парите, за които най-после разбират, че са от обира на банката. Изниква само един не малък проблем – полицията е по следите по т.нар. „Изворска мафия”.

Спас е притиснат от похитителите си и животът му е на ръба. Притиснат от обстоятелствата той все пак издава на похитителите, че разполага с немалка сума пари. Това, обаче, не отказва крадците, които са твърдо решени да намерят откраднатото. Те продължават да следят отец Григорий и Пацо, за когото смята, че е Константин Цеков.  

Издирването на смехотворната икона изостря отношенията между Пепи и Андрей и техните половинки. Освен да намерят начин да се върнат отново в продуцентския бизнес, те трябва да решат и въпроса за бъдещето на техните интимни отношения. Като стъпка напред в решаването на бизнес проблемите Андрей и Пепи се съгласяват да стават екип с Гришата и Пацо, и заедно да търсят смехотворната икона. Новият отбор намира начин да поиска обяснение от Св. Синод, който от своя страна ги свързва с Патриарха (в ролята Стефан Данаилов). Дали обаче мисията ще е успешна или пак ще ударят на камък, само в десети епизод.

„Столичани в повече” се излъчва всеки петък от 21.30 часа по bTV. Феновете могат да гледат новите епизоди на voyo.bg, както и повторенията на сериала по bTV Comedy.