Реклама

Този четвъртък от 21.00 часа bTV ще излъчи дванадесети епизод на социалния проект „Бригада Нов дом”. В него Мария и екипът отново ще изпълнят мисията си да променят съдбата и живота на хората, като създадат за едно шестчленно семейство мечтания дом, пълен с уют и хармония. Семейството на Мая и Васил има нужда да обърне нова страница в своя живот. Двамата са създадени да бъдат родители, като по този начин устояват на превратностите, които им поднася съдбата. Те живеят в прекалено малък апартамент в София с четирите си момичета – по едно на всеки родител от предишна връзка, общото им дете и 13-годишната сестра на Мая. Семейството се намира в тежко финансово състояние и не може да си позволи дори козметичен ремонт на жилището, в което живее.

Апартаментът на семейството е построен преди много години и освен че от тогава до днес там никога не е правен ремонт, стените на жилището са покрити с мухъл, а кухнята се руши. След като успяват да се измъкнат от нелеката си съдба – Мая е жертва на домашно насилие, а Васил остава вдовец с бебе на ръце, съдбата в крайна сметка събира двамата и ги дарява с любов и хармония в отношенията. Въпреки бедността и несполуките, те се обичат повече от всичко и се подкрепят във всеки един момент.

Жилището на семейството е в окаяно състояние, наводняван е два пъти от съседи, което е оказало влияние върху състоянието му. Трите големи деца живеят в една стая, а в кухнята семейството никога не е имало възможност да се храни заедно поради липса на достатъчно пространство. Банята и тоалетната са пред разпад, а в коридора са съчетани над пет вида настилки. Нормалните условия за живот липсват изцяло. „Ние имаме семейство, имаме любовта, но нямаме дома, за който мечтаем” – споделя Васил.

И този път Мария, Караджов и бригадирите му ще поемат съдбата на семейството в свои ръце. Дали ще успеят да сбъднат мечтите на Мая, Васил и момичетата, зрителите на bTV ще разберат на 18 май от 21:00 часа в поредния епизод на „Бригада Нов дом”.

Последни

Реклама