.
Коментирай
публикувай
  • zviara_13

    Изгледах филма за Хаити с интерес. Както очаквах, филма подсказва много не зададени въпроси. Не видях поне една тежка машина, която да разчиства руините. А мръсотията и немотията изглеждат потресаващи. Така и не се разбрах за какво се харчат събраните милиони. Даренията от палатки и хуманитарните помощи от лекарска помощ ,храна и дрехи, на фона на сполетялото ги бедствие са капка в морето. Дали ще разберем къде отиват и как се харчат събраните помощи, като и самите ние се нуждаем от такива,но въпреки всичко дарихме . А Генка се е справила повече от успешно с филма и въпросите, които поражда той остават отворени. Ние зрителите, очакваме да получим поне част от отговорите в продължение. А Хаити помощите!?

  • Изгледах филма за Хаити с интерес. Както очаквах, филма подсказва много не зададени въпроси. Не видях поне една тежка машина, която да разчиства руините. А мръсотията и немотията изглеждат потресаващи. Така и не се разбрах за какво се харчат събраните милиони. Даренията от палатки и хуманитарните помощи от лекарска помощ ,храна и дрехи, на фона на сполетялото ги бедствие са капка в морето. Дали ще разберем къде отиват и как се харчат събраните помощи, като и самите ние се нуждаем от такива,но въпреки всичко дарихме . А Генка се е справила повече от успешно с филма и въпросите, които поражда той остават отворени. Ние зрителите, очакваме да получим поне част от отговорите в продължение. А Хаити помощите!?

  • zviara_13

    Впечатлена съм от репортажите /филмите/ на Генка! Те винаги задават много въпроси, които се нуждаят от "неудобни" за някои хора и институции отговори. Така беше и с последния й филм"Бетонни градини", така се очаква и от филма за Хаити. Самият анонс към филма ни навежда на мисълта за поредния скандал на едно ниво извън страната ни. Като се има предвид, че БТV бе инициатор за събиране на помощи, този филм идва точно навреме за даване на равносметка за изразходването им пред българския зрител. Аз също участвах в тази кампания заедно със семейството си и искам да знам как се разпределят тези средсва от международните институции. По всичко личи, че нещата не са в полза на бедстващото население на Хаити. Очаквам международен скандал съпроводен с несклопосани обяснения, породени от смелия и безпристрастен филм на Генка. Изглежда не само в България се шири корупцията и злоупотребата с власт и пари. Очаквам с нетърпение филма.

  • Впечатлена съм от репортажите /филмите/ на Генка! Те винаги задават много въпроси, които се нуждаят от "неудобни" за някои хора и институции отговори. Така беше и с последния й филм"Бетонни градини", така се очаква и от филма за Хаити. Самият анонс към филма ни навежда на мисълта за поредния скандал на едно ниво извън страната ни. Като се има предвид, че БТV бе инициатор за събиране на помощи, този филм идва точно навреме за даване на равносметка за изразходването им пред българския зрител. Аз също участвах в тази кампания заедно със семейството си и искам да знам как се разпределят тези средсва от международните институции. По всичко личи, че нещата не са в полза на бедстващото население на Хаити. Очаквам международен скандал съпроводен с несклопосани обяснения, породени от смелия и безпристрастен филм на Генка. Изглежда не само в България се шири корупцията и злоупотребата с власт и пари. Очаквам с нетърпение филма.