Реклама

В сряда, най-новият формат в ефира на bTV – „Смени жената”, ще пожелае приятно лято на зрителите с две истории, които ще предизвикат много смесени емоции. Една дама, която е близо 31 години по-голяма от партньора си, ще се размени с консервативна домакиня, която не приема този живот и тази връзка за нормални. Какво влияние ще окаже схващането за идеална връзка в двете семейства и до какъв сблъсък на интереси ще се стигне, зрителите ще видят в последния епизод за сезона на „Смени жената”.  

Анжелика и Александър са заедно от седем години. Когато се запознават, тя е на 52 г., а той на 21 г. Анжелика има син на възрастта на приятеля й, който живее при тях. В общия им дом не съществуват правила относно домакинската работа. Всички живеят задружно като близки приятели. Александър се старае да прави щастлива любимата му по всякакъв начин. Понеже работи през нощта, сутрин след работа поднася кафето й с целувка. Много от неговите приятели не одобряват връзката им и именно заради това прекратява взаимоотношенията си с тях. От гледна точка на близките на Анжелика, няма такъв проблем. Въпреки че живеят сякаш в приказка, Александър един ден желае да има деца, които Анжелика не може да му даде. 

Агнес и Свилен са убедени, че успешните връзки са тези, в който мъжът е по-голям от жената. И в тяхното семейство е точно така. Агнес е на 29 г., а Свилен на 40 г. От предишен брак тя има 2 прекрасни момчета – Йоан и Мариан. Плод на любовта й със Свилен е най-малкият член на семейството, дъщеря им Свилена. В големия им дом живеят също котка и 2 чинчили, имат и аквариум с риби. Свилен работи в транспорта фирма обикновено през нощта. Агнес се е отдала изцяло на домакинската работа, отглеждането на децата и семейния уют. Рядко имат възможност да прекарат малко време само двамата, но въпреки всичко много се обичат. Ролите за работа вкъщи са разпределени и не могат да разберат жени, който не си вършат задълженията. 

Тази сряда, 31 май, от 21.00 часа bTV ще предложи на зрителите един от най-интересните епизоди в първи сезон на „Смени жената”, който е осеян с много разногласия и раздори. Ще могат ли да приемат разликата в бита си двете семейства и възрастта от значение ли е, когато има любов, са само част от въпросите, на които зрителите на bTV ще получат отговор в сряда вечер.