Реклама

Летящ старт на специалните издания на СТАНИ БОГАТ – „Въпрос на бъдеще“. Първият благотворителен епизод на играта, излъчен в прайм-тайма на 4 юни, прикова 30 % от ТВ зрителите пред екрана (All4+, източник: ГАРБ). Популярни актьори спечелиха 17 000 лв. в подкрепа на каузата на Българска хранителна банка, а страхотната им игра бе проследена от 27,2% от активните зрители (18-49; източник: ГАРБ), изпреварвайки с 10% конкурентния развлекателен формат.

Във втория благотворителен епизод на СТАНИ БОГАТ – „Въпрос на бъдеще“ – тази неделя, 10 юни, от 20:00 ч. по bTV, мястото на Михаил Билалов заема обаятелният, фин и с впечатляващо чувство за хумор проф. Петър Стоянович.

Ще съм на вашите услуги в следващите два часа“, ще започне с реверанс към зрителите той и ще напомни, че „Бъдещето е тук и в нашите ръце, и то зависи от това колко сме умни, информирани и смели днес!“, добавя гост-водещият на шоуто.

На фокус в епизода е мисията на „Заедно в час“ за достъп до качествено образование за всяко дете - независимо от това къде живее, кое училище посещава и какви са финансовите възможности на родителите му. Каузата им подкрепя учители, развива училищни екипи и работи за въвеждането на добри практики в образователната система.

В подкрепа на каузата, в неделя вечер в СТАНИ БОГАТ – „Въпрос на бъдеще“ ще играят  българският учен и полярен изследовател проф. Христо Пимпирев, който ще бъде в тандем с изп. директор на „Заедно в час“ – Траян Траянов.

На стола на богатството ще седнат още радио водещите Ива Дойчинова и Димитър Павлов, които ще играят съответно с учителя по математика Георги Стоев и обучителят в програмата „Заедно в час“ - Вероника Маргаритова.

Как ще се справят те и каква сума ще спечелят за каузата на образованието – зрителите ще разберат в неделя вечер от 20:00 ч. по bTV.

Уникалният благотворителен проект ще запознае зрителите с осем големи каузи, посветени на бъдещето на България - всяка неделя от 20:00 до 22:00 ч. по bTV. В тяхна подкрепа ще играят в тандем истински герои и популярни личности, свързани с каузите, а голямата изненада ще бъдат гост-звездите, които ще бъдат водещи на част от епизодите.

Специалните епизоди на „Стани богат“ ще се излъчват по bTV през юни и юли - всяка неделя от 20:00 до 22:00 ч.