Реклама

На Великден в студиото на „Търси се“ ще е светло, артистично, музикално, изпълнено с любов и надежда. Биляна Петринска и нейното чудо ще завладеят ефира на bTV, на 8 април от 11:00 ч. Бременна, окрилена и изпълнена с вяра, Биляна ще разкаже за срещата си със Стилян, за любовта, за мъжа, който е чакала дълго, търсила го е, вярвала е в него, за истинската близост, за подкрепата и очакването на новия живот.

Щрихите от живота на талантливата актриса допълва майка й Катя. Тя ще разкаже за дълго търсената любов в живота на дъщеря си. По думите й Биляна никога не е била сигурна в мъжете до момента, в който намира Стилян. Освен това, досега не е искала да има дете от друг мъж, признава още Катя.

 

На прага от най-голямата роля в живота си, Биляна споделя за това как се подготвя за майчинство, изчитайки куп специализирана литература с вярата и надеждата, че ще е изпълнителна и порядъчна майка.

И майка, и дъщеря разказват за общата любов на Биляна и Стилян към Италия. Любовта към средиземноморската страна споделя и оперната певица Дарина Такова – друг близък приятел на Биляна, при когото актрисата взима уроци по пеене, така и стават приятелки.

 

Музиката събира Биляна с диригента Йордан Камджалов, който обяснява колко е трудно да бъдещ Биляна Петринска на сцената и в живота. По думите му тя е взискателна към себе си и към хората, с които работи. Обяснява как нейните хобита са не просто хобита, а нещо, на което се отдава с цялата си страст.

В „Търси се“ зрителите ще видят и стилиста Митко Дамов, друг от приятелите на Биляна, в чиито ръце тя изцяло се оставя по отношение на външния си вид.

Последни

Реклама