Реклама

Маргарита Хранова е гост в „Търси се“ тази неделя, 11 ноември, от 11:00  ч. по  bTV. Зрителите ще видят  обичаната от поколения българи певица през погледа на най-близките й колеги, семейството и приятелите.

 

Белослава е откритие на Маргарита Хранова и благодарение на нея тя започва да се развива професионално като певица. Това казва майка й Анета Сотирова, която е много близък семеен приятел на Марги.

Актрисата разказва и за трудния период, в който мъжа на Марги получава инсулт и тя взима всичко в свои ръце и го вдига на крак.

 

Най-важно за мен винаги е семейството, кариерата е на второ място, категорична е Маргарита Хранова. Затова сега, когато проблемите със съпруга й са зад гърба им, има повече време за музиката, за концерти и за нови албуми.  

В предаването участват също Кристина Димитрова и Орлин Горанов, с които Марги напоследък много пътува и изнася концерти. Орлин Горанов отбелязва, че двамата с Марги не се изявяват само на музикалната сцена, тя също играе в театъра. Колегите й я описват я като оптимист и човек, който винаги е в настроение и никога не се оплаква от трудностите.

 

Синовете на Марги разказват, че майка им винаги ги държи под око и се интересува от всичко около тях. Тя е силният човек в семейството и нашата опора, категорични са Кирил и Кристиян. Благодарни са на майка си за любовта и приятелството, и затова, че помага за отглеждането на двете деца на Кирил.

Последни

Реклама