Реклама

Над 20 известни личности видяха зрителите на „Търси се“ в специалното предаване, излъчено на 11 февруари от 11:00 ч. по повод 11-ия рожден ден на предаването.

В ефира на bTV журналистът Иван Гарелов обяви, че е готов да напише книга за токшоуто с водещи Меги и Нели.

Това е предаването, което най-много се цитира, а маниерът на „Търси се“  мина през много телевизии, но в края на краищата е хубаво, когато някой иска да прилича на теб, каза медийният експерт доц. Доцент Георги Лозанов. По думите му Меги и Нели са „най-добре синхронизираната екранна двойка“.  „Човек, който участва в „Търси се“, открива за себе си неща, които не знае“, допълва Лозанов.

 

Актьорът Любо Нейков нарече предаването „бялата лястовица на българската журналистика, неоцапана и нецапаща, запазила ценностна система в работата си“. Вълнуващи думи каза още една от звездите в „Столичани в повече“ Албена Павлова: „Качих се на въртележката с вас и слязох с еуфория от нея“.

„Имах съмнения дали ще има какво да кажа при второто ми гостуване в „Търси се“, призна Ненчо Илчев. Първия път бръкнаха в душата ми, а вторият път направо я изчовъркаха“.

 

Водещият и продуцент Андрей Арнаудов призна, че е срещнал сегашната си половинка, след като тя го гледала в „Търси се“ и решила, че е много свестен.

Едно от най-лаконичните оценки бе на Влади Въргала: „Давате кислород със своята нормалност“.

Вальо Михов влезе в студиото с огромна бутилка шампанско със специално посвещение. „Доказахте, че позитивността носи дивиденти“, каза Михов. „Не съм очаквал, че ще стигна до тъга пред хората, но това стана в „Търси се“, констатира с усмивка Сашо Кадиев.

Владо Пенев поздрави Меги и Нели с прочувствено изпълнение на стихотворението „Прощално“ на Вапцаров. Дичо изпя импровизиран поздрав за още 110 години на екрана на bTV. Музикален бе видео поздрава на Дони и Нети, но на руски – с известната детска песничка за крокодила Гена (К сожаленью, день рожденья только раз в году).

 

„Аз съм по-настъпателна в задаването на въпроси, но с годините се научих да си слагам спирачки“, призна Меги пред Антон Хекимян, който ѝ задаваше въпроси в студиото на „Търси се“.

„Аз се поставям на мястото на човека срещу мен, дали съм имала подобна ситуация, как бих се чувствала, как аз бих постъпила и съответно – какво мога да попитам“, допълва Меги.

„За мен Меги е път, по който не спирам да вървя, без да си пускаме ръката“,  обяви в ефир Нели. „Много неща сме минали заедно и аз много й благодаря“,  отвърна Меги през сълзи.

В предаването зрителите видяха още Азис, Васко Василев, Георги Стаменов, Георги Тошев, Денис Ризов,  Иван Ласкин, Мая Манолова.

 

Всяка неделя „Търси се“ събира пред малкия екран близо половин милион зрители, по данни на ГАРБ от началото на годината за аудитория 4+. Специалното издание на 11 февруари е гледано от близо 600 000 човека. Предаването е абсолютен лидер в часовия си слот, привличайки 60 процента по-висока аудитория от втората по гледаемост Нова ТВ.

Последни

Реклама