Реклама

През лятото „Търси се“ ще покаже най-успешните си издания от последната телевизионна година в ефира на bTV .

Златната колекция на най-позитивното предаванe в българския ефир започва със спомен за Боян Петров символ на силата и човешкия дух и българският алпинист, изкачил най-много върхове над 8000 м, както и първият диабетик, покорил подобен връх без кислородна маска.

„Всяка болка е подсещане, че трябва да бързаш да изпълниш целите, които си си поставил“, казва Боян в разговора с Меги и Нели. Всеки ден изкачвай по едно малко връхче, и един ден като се обърнеш, ще видиш, че си изкачил цяла планина, е съветът, който Боян дал на своята дъщеря за 16-ия й рожден ден. Всичко това зрителите ще си припомнят в предаването на 24 юни, в обичайния час – 11:00.

Предстоят и още 11 от най-гледаните издания от последните 10 месеца – Башар Рахал, Веселин Плачков, Димитър Димитров-Херo, Мая Манолова, Мария Силвестър, Наско Сираков,  Павел и Венци Венц, Руслан Мъйнов, Станка Златева и Филип Аврамов.                   

Точно преди старта на новия сезон, зрителите ще имат удоволствието да преживеят отново емоциите и в специалния брой, посветен на 11-ия рожден ден на „Търси се“ с участието на 11 знакови гости.

Последни

Реклама