Реклама

Всички си мислим, че я познаваме. Слушали сме я, гледали сме я, пеем песните й, но тази неделя ще я преоткрием –  като човек и като зряла жена, която носи годините с достойнство и класа. Един различен поглед към Нели Рангелова ще видят зрителите на 30 септември в „Търси се“ по bTV.

Снимка: Даниел Димитров

 

Много емоции, музика и изненади са подготвили  водещите Меги и Нели на обичаната българска певица. Ще има сълзи, когато три пораснали момичета си говорят за загубата на майката и огромната рана, която остава, и невъзможността да се запълни тази зееща рана.  Ще има радост, когато три майки си говорят за любовта към детето, за това как се променя тя в годините и неизбежната свобода и откъсване, което се случва. Три жени ще си говорят за това колко е важен мъжът до теб, подкрепата му и как с годините все по-ценно ти става другарчето.

 

Снимка: Даниел Димитров

В предаването участват най-близките хора на Нели. Съпругът й Жоро разказва, че след толкова години продължава да я изненадва, защото е взискателна и претенциозна. „Когато дълго време не ми купува цветя, аз сама си купува и казва, че са от него“, допълва  с усмивка Нели. Признава, че на годините, които е в момента, не децата са най-важни в живота й, а човекът до нея, с когото продължава да споделя дните си.

„Търси се“ пуска кадри с майката  на Нели, която тя губи преди време и все още не може да преживее. Това, което й дава сили, е музиката и предстоящия голям концерт в НДК, с който отбелязва 40-годишната си кариера.

Композиторът Краси Гюлмезов подчертава, че Нели Рангелова е певицата изпяла най-много негови песни. Близък е с нея от периода, в който е 20-годишна, ходела е с кожено яки и всички са се заглеждали в нея. Семейни приятели са, но не си ходят на гости, защото той и съпругата му Вили са непушачи, а Нели и Жоро  не спират да пушат.

Вижте оше снимки от срещата с Нели Рангелова ТУК.

Една от най-забавните истории на самата Нели е свързана със сина й Мартин. Отново с усмивка, тя споделя, че доскоро го следила с GPS на телефона, но той взел, че се измъкнал от тази ситуация.

Последни

Реклама