Реклама

Една от най-нашумелите и коментирани корейски поредици – „Последната мисия на ангела“ (Angel's Last Mission: Love, 2019 г.), ще направи своя дебют по bTV Lady на 19 декември (понеделник). Сюжетът на вълнуващия сериал ще завладее зрителите с вълшебен разказ за трудната любов на скитащ се на земята ангел и нещастна балерина, която остава сляпа след нелеп инцидент на сцената. Епизодите ще бъдат излъчвани всяка делнична вечер от 23:00 ч. в ефира на канала, който говори на езика на цялото семейство.

 

Историята:

Дан е свободолюбив ангел, който от години се скита безгрижно на земята и вечно се забърква в неприятности. За да се върне обратно в Рая, той трябва да изпълни една последна мисия – да помогне на талантливата балерина И Йон Со да открие любовта. Задачата му обаче се оказва на пръв поглед непосилна, тъй като Йон Со е потънала в мрак, след като е загубила зрението си на сцената по време на представление. Талантливата девойка се затваря в себе си, отричайки се от живота, любовта и танца. Изпълнявайки ролята на Купидон, Дан постепенно започва да усеща, че се влюбва в Йон Со, но дали тя ще се престраши да отвори отново сърцето си, зрителите ще разберат от 19 декември (понеделник), всяка делнична вечер от 23:00 ч. в епизодите на корейския сериал „Последната мисия на ангела“ по bTV Lady.

 

Актьорите:

В главните роли зрителите ще видят очарователната Шин Хье Сон, позната на българските зрители с ролята си в „Легенда за синьото море“, и звездата от известната корейска бой банда „Infinite“ Ким Мунг-Со. Още с първия епизод химията помежду им приковава милиони зрители пред екрана на корейската телевизия KBS, а сериалът светкавично се превръща в световен тренд в социалната мрежа „Туитър“. Двамата печелят приза „Най-добра екранна двойка“ за 2019 г. на най-престижните телевизионни награди в Корея „KBS Drama Awards“, където обират овациите на публиката.

Не пропускайте премиерния корейски сериал „Последната мисия на ангела“ – от 19 декември (понеделник), всеки делник от 23:00 ч. по bTV Lady!

Тагове: btv lady