.
Коментирай
публикувай
  • Torchwood_22

    @stefko, не мисля, че е умишлено! ;) Допустима грешка, за разлика от недопустимия пропуск Този прекрасен, вълнуващ и зашеметяващ филм за две легенди на кънтри музиката (интересно защо са пропуснали да споменат името на Джун Картър и да уточнят, че Оскар-а е за Главна женска роля е спечелен от Рийз Уидърспун), да не бъде излъчен толкова време по българска телевизия! Благодаря bTV, че ще направите цяла България съпричастна с този неповторим филм, история и Л Е Г Е Н Д И!!! Усмивка))

  • @stefko, не мисля, че е умишлено! ;) Допустима грешка, за разлика от недопустимия пропуск Този прекрасен, вълнуващ и зашеметяващ филм за две легенди на кънтри музиката (интересно защо са пропуснали да споменат името на Джун Картър и да уточнят, че Оскар-а е за Главна женска роля е спечелен от Рийз Уидърспун), да не бъде излъчен толкова време по българска телевизия! Благодаря bTV, че ще направите цяла България съпричастна с този неповторим филм, история и Л Е Г Е Н Д И!!! Усмивка))

  • stefko987

    Защо 1995 г.? (............"През 1995 г. кльощав, но твърд младеж, който тогава се е наричал Джей Р. Кеш влязал в студиото на „Сън Студиос” в Мемфис"..........). Мисля,че пее от много малък на голямата сцена.Роден е 1932 или някъде около 1932-34.Поправете си грешката,това е умишлено от Вас неуважение към този наистина голям ГЕНИЙ.>.-.-.-.-.-.-Слушам изпълненията му и се покланям пред таланта му.Мисля,че сега в България се представя за първи път,та нали Емил Димитров,Лиляна Иванова,горе на черешата и на теслата сапа са по важни и изпяти с чисти,качествени гласове,ДА ама НЕ. Johnny Cash е най великия кънтри певец и изпълнител на Америка.

  • Защо 1995 г.? (............"През 1995 г. кльощав, но твърд младеж, който тогава се е наричал Джей Р. Кеш влязал в студиото на „Сън Студиос” в Мемфис"..........). Мисля,че пее от много малък на голямата сцена.Роден е 1932 или някъде около 1932-34.Поправете си грешката,това е умишлено от Вас неуважение към този наистина голям ГЕНИЙ.>.-.-.-.-.-.-Слушам изпълненията му и се покланям пред таланта му.Мисля,че сега в България се представя за първи път,та нали Емил Димитров,Лиляна Иванова,горе на черешата и на теслата сапа са по важни и изпяти с чисти,качествени гласове,ДА ама НЕ. Johnny Cash е най великия кънтри певец и изпълнител на Америка.