Реклама

Всеки мъж рано или късно узрява и престава да бъде момче. Докато си момче, много естетически грешки са ти простени. Като мъж обаче - не. Затова следвайте тази дузина съвети, за да не си задавате все така въпроса какво искат жените и кога най-сетне ще открият, че сте много добър и мил човек.

Ако не можеш да си пуснеш брада, недей


Прокъсаното окосмяване по лицето не може да и не изглежда добре. Спри да експериментираш с брадата, която на практика нямаш.

Насочи се към по-тесни дънки

Не е нужно да са скини, но дънките по мярка ще направят чудеса с общото впечатление от облеклото ти - ще изглеждаш по-слаб и по-висок. Не трябва да спират кръвообращението ти - купи си скини дънки, но с един номер по-големи от твоя. След това намери шивач, за да обере от талията. А може и просто същият да преправи вече наличните ти дънки. Основните правила са: по-тъмно, по-добре и нека са точно на талията ти - ниската прави краката по-къси.

Почисти си ноктите и ги режи!

Усещането, когато бръкнеш с пръст там, където после ще искаш да бръкнеш с друго, докато ноктите ти са по-къса версия на орлов крак, е меко казано… неприятно за дамата. Разбирай - няма да има повече бъркане за теб. Просто си изрежи ноктите. И ги почисти.

Овлажни кожата. На лицето

Да, може да си мачо или да си поел по пътя на вечните хипарски полета, но личната хигиена е важна. Е. Важна. Ако си готов да положиш още съвсем малко грижи за себе си, дори и с риск да минеш в графа метросексуалност (на кого му пука за тези предразсъдъци!?), направи си маска. По този начин ще освежиш загорялата от слънцето и вятъра кожа, която без грижи, заприличва на нещо отдавна мъртво. Да, именно - мъртвият епидермис, който трябва да се маха, не се нарича така случайно.

 

Замени дезодоранта с ролон

Особено, ако е Axe - мирише на момче в седми клас и изглежда, като нещо, което си забравил в банята си оттогава. Пробвай с ролон - той ще помогне на тялото ти не само да изглежда, но и да мирише привлекателно.

Зае*и белите чорапи


Изглеждат кофти. Това е.

Без маратонки, освен на тренировка

Освен всичко останало, те не си отиват с новата ти колекция черни чорапи.

Почисти тази вежда, нека са две!

Да, две очи с две вежди. Едната може и да е минималистично решение откъм усилия и сложност, но е нарушение на правилата по естетика, Чубака!

 

Почисти космите от носа

Просто го направи, иначе никоя жена няма да те гледа в... очите, докато се опитваш да я впечатлиш. Стърчащите деликатни косъмчета, които аха да си поиграят с горната ти устна, със сигурност не изглеждат като покана за целувка.

Обръсни си врата

Отпред и отзад. Толкова.

Не позволявай на ризата/тениската ти да минава линията на задника ти

Дори и тя да е твоят начин да скриеш срамното пропускане на тренировка. По-добре се придържай към дрехи по мярка, иначе ще заприличаш на нещо, което не е пораснало достатъчно, че да знае какъв номер дрехи носи.

Стой изправен

Ако се изгърбваш, ще: 1) дадеш волен израз на онова, което е по-известно на запад, като man boobs (и не искаме да го превеждаме) и 2) дори и да си с хубави дрехи, ще изглеждат провиснали и някак не на място. #изправисебе!

Не е толкова сложно, нали?