BETANO си партнира с FIFA за Световното първенство по футбол в Катар 2022

Реклама

BETANO става Регионален Европейски поддръжник, „Regional Supporter for Europe“, на ФИФА за Световното първенство по футбол в Катар 2022. С това компанията става първият бетинг оператор с такова партньорство.

BETANO ще използва партньорство си в ФИФА, за да ангажира и развълнува футболните запалянковци по време на Световното първенство по футбол, което започна на 20 ноември.

Ръководителят на отдела за развитие на партньорствата на FIFA, Луис Родригес, сподели: „FIFA и BETANO си приличат по своя нюх за използване на технологии за подобряване на изживяването на феновете и ние сме развълнувани да видим с как ще бъдат ангажирани  феновете в региона. В навечерието на Световното първенство по футбол това е вълнуващо събитие, тъй като добавяме компания от нова за нас индустрия.“

По повод съобщението, главният изпълнителен директор и съосновател на Kaizen Gaming, Джордж Даскалакис допълни: „Горди сме да бъдем първият оператор за спортни залагания, който си партнира с FIFA на най-голямото футболно събитие в света. Това сътрудничество ще ни доближи една стъпка по-близо до милиони футболни фенове. Нашата цел е да им предложим отговорно изживяване с най-високи стандарти, което ще увеличи ангажираността им със Световното първенство по футбол в Катар 2022 г."

"За нас е чест да бъдем първият бетинг оператор, на който FIFA гласува доверие. Приемаме партньорството ни като поредно доказателство за правилната посока в която се развиваме, с изключителна отговорност към нашите потребители. Продължаваме да прилагаме на най-високите стандарти при спортните залози на многобройните футболни фенове по цял свят" – каза и Цветин Йорданов, регионален директор за България.

BETANO, операторът за спортни залагания на Kaizen Gaming, към момента брандът развива дейността си в 10 страни в Европа, Латинска Америка и Северна Америка.

Компанията залага на вътрешно разработена технология, за да предложи спортни залагания на милиони фенове по целия свят. И тази година получи отличието “Оператор на годината за 2022 г.”, на престижните награди в индустрията – EGR.

.