efbet Лига - по-вълнуваща от предишния сезон

Променя се и профилът на съперничеството

Реклама

efbet Лига се завърна заедно с бонус играта от efbet “Бонус 3x500 лева след всеки кръг на efbet Лига“. Още в първите два кръга зрителите се убедиха, че това първенство ще бъде по-вълнуващо от предишното. Причината е видима – налице е повишената конкуренция. В това първенство предварителните заявки няма да бъдат от значение.

Променя се и профилът на съперничеството. Още от началото се вижда с просто око, че почти всички искат да играят добър футбол. Българските отбори вече имат ясна идея за играта си и това прави продукцията им по-привлекателна. Единици са мачовете, които могат да бъдат вкарани в графата непривлекателни. Още от миналия сезон започна повишаване на резултатността, не може да има съмнение, че това ще продължи и в новото първенство. Мачовете без голове или с малко такива ще бъдат изключение от правилото.

Срещите се провеждат с ограничена публика, но вълнението по стадионите е безспорно.

На efbet.com има редица маркети за познания за българския футбол. Правилата за бонус играта на efbet„Бонус 3x500 лева след всеки кръг на efbet Лига“ са публикувани на liga.efbet.com.

Тагове: efbet efbet Лига