efbet с отличие за подкрепата си към ЦСКА 1948

Реклама

Българският букмейкър efbet беше отличен за подкрепата си към футболния отбор ЦСКА 1948. На церемонията по време на официалното представяне на отбора за новия сезон 22/23, маркетинг директорът на компанията Цветина Георгиева получи специален плакет и футболен екип на червените.

„Благодарим на ЦСКА 1948 за оценката и за приятелството. За еfbet е огромна чест да работи в подкрепа на червена България. Пожелаваме успех на отбора в започващата „еfbet Лига” каза тя.
По време на събитието преди контролата с АПОЕЛ (Никозия) беше представен и спортно-техническия състав на ЦСКА 1948, в който в последните седмици се събраха големи армейски легенди. Сред тях личат имената на Радослав Здравков, Спас Джевизов, Методи Томанов, Методи Деянов, Валентин Илиев, както и на наставника на представителния отбор Любослав Пенев.
„Тази звездна селекция от легенди, които са направили толкова много за ЦСКА и въобще за българския спорт, е гаранция за бъдещ червен успех“, посочват от efbet.

Букмейкърът е главен спонсор на първото българско футболно първенство „efbet Лига“, а в нея освен на гореспоменатия отбор ЦСКА 1948, той е основен спонсор и на Лудогорец, Берое, Арда, Хебър и Спартак Варна. Компанията спонсорира и си партнира успешно и с над 350 спортни клуба и федерации, започвайки с футбол, баскетбол, волейбол, минавайки през всички професионални и аматьорски нива, и стигайки до спортове като кану-каяк и фехтовка. efbet подкрепя българския спорт и осигурява условия за напредъка на десетки български и чуждестранни спортисти от различни дисциплини като тенис на маса, тенис на корт, колоездене, бойни спортове, борба, бокс и много други.

Тагове: цска efbet

.