Къде да гледаме мачове на живо онлайн от България?

Реклама

С навлизането на модерната технология и разнообразието от функции, които получаваме не само на своя персонален компютър, но и на мобилните устройства, достъпът до света е вече на няколко клика разстояние. Спортните фенове със сигурност биха отговорили на този въпрос в заглавието и веднага биха дали няколко достоверни източника, но нека разгледаме всички възможности малко по-подробно.

Футболните срещи се пренасят все по-бързо и по-често на платените родни канали, а това до някаква степен не се хареса на чистокръвните футболни фенове. Някои приеха идеята, че ще заплащат символична сума за абонамент, други предпочетоха да потърсят късмета си в различни сайтове за безплатен стрийм. За жалост при вторите често има и някои усложнения, защото излъчването по този начин се смята за нарушаване на правилата, а и не знаем какво осигуряваме на човека от другата страна.

Все повече букмейкъри започнаха да въвеждат опцията за гледане на срещи директно от тяхната платформа, а с оглед на вниманието и заплащането на лицензите, очевидно именно те ще се превърнат в един особен фактор сред предлаганите възможности.

Впрочем ще забележим, че лицензираните брандове у нас са готови да ни дадат колкото се може повече спорт, при това напълно безплатно – все пак ще се изисква регистрация, но не трябва да очакваме, че възможността за пряко предаване ще дойде даром. Към този момент има три оператора, които покриват до голяма степен важните спортни дисциплини и първенства към тях. Това са ефбет, bwin и bet365. За кратко време именно тези оператори ни показаха, че не само ще се постараят да предложат колкото се може възможности, но и ще дадат необходимата свобода да изживяваме спортния адреналин от всяка точка на света, стига да разполагаме с интернет.

Преди да покажем пълния им потенциал, препоръчваме да обърнете внимание и на анализаторите от Nostrabet, които с удоволствие ни предоставят футболни прогнози за днес и за всеки друг важен ден, разглеждайки и най-малките детайли от всяка една среща. А след като се запознаем с пълния спектър от възможности, няма да е особено трудно да разберем защо ще са ни необходими.

Излишно е да казваме, че родното първенство е достъпно именно при тези брандове, но към него ще трябва да добавим наличието и на сериозен спектър. Ще открием, че имаме свободата да се любуваме на немската Бундеслига, италианската Серия А, испанската Ла Лига, ФА Къп на Англия, някои от най-важните тенис турнири, придружавани от добрия стар баскетбол и хокей, както и още много други. Трябва да добавим и добре познатите електронни спортове, засиленото внимание към конните надбягвания и още много други. Трудно е да изброим цялото портфолио от възможности, но с оглед на посочените, не смятаме, че е особено трудно да открием наистина какво точно могат да предложат на аудиторията си.

Най-важното е, че абсолютно всичко е лицензирано и законно, а докато дадена среща е започнала, ние разполагаме и с така наречените микропазари, които се ограничават в събитие от даден мач. Те в никакъв случай не са задължителни. Както вече споменахме, спортните фенове имат възможността да бъдат мобилни и никога да не се разделят с любимия си спорт, а точно това е повече от добра новина, когато мобилните телефони очакват пускането на 5G мрежите. Именно те ще се отразят и на качеството на предаването.

.