Тротинетка и триколка ZIZITO Cleo 2в1 - безопасно, забавно, дълготрайно

Реклама

ZIZITO Швейцария придобива все по-голяма (и напълно заслужена) популярност като сигурен, безопасен и надежден детски бранд - както в България, така и в десетки други европейски страни.

Причините за това са няколко. Преди всичко, разбира се, стои високото качество. Когато, обаче, го комбинираме с интерактивност, функционалност, и забележително достъпна цена - получаваме буквално всичко, за което мечтаят както децата, така и техните родители.

Поредното практическо доказателство за тази философия на бранда е Cleo 2в1 - тротинетка и триколка, които сменят функциите си за секунди и са подходящи за всички деца на възраст от 1 до 5 години.

Какво представлява Cleo 2в1 и какви са предимствата на модела? Нека Ви разкажем!

Два продукта в един - лесно, удобно и бюджетно

Cleo 2в1 съвместява детска тротинетка и детска триколка в една конструкция. Модификацията се извършва бързо и лесно, без нужда от никакви специализирани и времеемки процедури.

По този начин, родителите могат да се сдобият с два продукта на цената на един, пестейки не само средства, но и пространство за съхранение. С една инвестиция, детето може да се наслади на две превозни средства, и то в продължение на няколко години.

Регулируемата височина на кормилото предлага възможност за гъвкава адаптация към височината на самото дете, така че управлението да бъде еднакво удобно и безопасно както за най-малките, така и за вече порасналите малки шофьори.

Сертифицирана швейцарска безопасност

За да бъдат родителите спокойни, че правят най-добрия избор, Cleo 2в1 има индивидуален сертификат за безопасност от независимата швейцарска лаборатория SGS .

Сертификатът гарантира както спазване на най-високите стандарти в производствения процес, така и отлични резултати от полевото тестване на продукта по време на употреба. Той важи с еднаква сила и за двете функции на Cleo 2в1 - на тротинетка и на триколка. Всяка една от тях е тествана поотделно, а отличните резултати са това, което превръща ZIZITO в единствен по рода си бранд, който съвместява безкомпромисна сигурност със справедлива крайна цена за потребителя.

Високо качество на материалите и конструкцията

За да бъде всичко гореизложено възможно, в Cleo 2в1 са вложени възможно най-добрите за целта материали, комбинирани по възможно най-интелигентния начин. Сред тях можем да споменем например:

● Алуминиево кормило с надеждни управляващи механизми;
● Ергономични дръжки от TPR, съчетаващи лекотата на пластмасата със стабилността и
сцеплението на гумата;
● Тристепенна регулация на височината на кормилото - 61, 66 и 71 см.
● PU колела, които гарантират едновременно меко возене и добро представяне по всякакви
видове терени;
● Допълващи конструктивни елементи от закалена пластмаса, издържаща телесно тегло до
30 кг.

И ако това не е достатъчно, почакайте докато разберете повече за дизайна!

Забавен и интерактивен дизайн

Cleo 2в1 има оригинален и нестандартен дизайн, който я отличава от останалите продукти в тази категория, предлагани на пазара.

Във функцията си на триколка за яздене, моделът има голям затворен багажник, в който могат да се съхраняват голямо количество играчки, аксесоари, дрехи и т.н. Багажникът може изцяло да елиминира нуждата от носене на допълнителна чанта с принадлежностите на детето - за да се чувствате свободни и неограничени навсякъде, по всяко време.

Нещо повече - моделът е завършен със светещи гуми в шарени цветове, които подхождат еднакво добре на трите цветови дизайна - розов, син и зелен.

Цветовете са меки, нежни и пастелни - достатъчно ярки, за да бъдат весели и достатъчно класически, така че да бъдат стилни и приятни за окото.

Сега бързо, лесно и удобно!

Благодарение на добре развитата си партньорска мрежа, ZIZITO вече са точно толкова близо до Вас, колкото би Ви се искало!

Както Cleo 2в1, така и всички останали продукти на марката могат да бъдат закупени онлайн от сайта на ZIZITO за България и в повечето добри магазини за деца в страната.

Защото компромисите вече са там, където им е мястото - в миналото!

Тагове: @