Забавление и безопасност със ZIZITO Haidy: триколка, колело за баланс и тротинетка в едно

Реклама

За какво мечтаят родителите? Често - за вълшебна пръчка, която да трансформира една детска
играчка в друга за части от секундата.

Е, ZIZITO Швейцария не предлагат вълшебна пръчка, но предлагат най-близкото като резултат -детското превозно средство Haidy 3в1, което съчетава в себе си триколка, колело за баланс и тротинетка.

Нещо повече - моделът Haidy 3в1 е лек, компактен, безопасен и готов да ви служи вярно години наред, модифицирайки се според развитието на детето. Вече сте заинтригувани? Нека ви разкажем малко повече.

Три в едно: бързо, лесно и компактно

Когато говорим за трансформиращи се превозни средства, повечето от вас вероятно започват да си представят отвертки, гаечни ключове, винтове, болтове и десетки страници с инструкции. За щастие, вече можете да спрете да визуализирате тази мъчителна картина. Haidy 3в1 сменя функцията си за няколко секунди, а допълнителни инструменти или умения не са ви необходими. Всичко се случва с натискане на един бутон.

Колело за баланс
Колелото за баланс е едно от най-подходящите превозни средства за най-малките. То се управлява чрез директно оттласкване с крака от земята. Детето има постоянен стабилен контакт с твърдата повърхност и може да реагира гъвкаво, така че да запази равновесие и да предотврати падане.

Триколка
С изкарване на вградените педали, колелото за баланс бързо се превръща в класическа триколка. Тя се задвижва чрез механично завъртане на педалите, монтирани на предното колело, а двойката раздалечени колела в задната част гарантират стабилност и надеждност.

Тротинетка
Подвижният корпус на Haidy 3в1 се завърта наобратно, така че отвесът на седалката се превръща в степенка за тротинетка. Цялата процедура се случва с натискане на един бутон - без физически усилия, без технически умения и без излишни премахващи се части.

100% сертифицирана безопасност
Може би смятате, че щом е лек, компактен, трансформиращ се и многофункционален, моделът не е достатъчно стабилен и издръжлив? Добрата новина е, че независимата швейцарска лаборатория SGS изобщо не смята така.

Haidy 3в1 е тестван за качество и безопасност в няколко фази, като резултатите от всички тях са повече от отлични. Продуктът има индивидуален сертификат за съответствие с най-високите швейцарски стандарти за безопасност, гарантирайки оптимална защита от инциденти за деца от 3 до 8 години и с максимално допустимо тегло от 40 кг.

Интерактивни функции за пълноценно изживяване

Множество опции за персонализация, олекотен дизайн и сертифицирана безопасност на абсолютно справедлива цена... Дотук ZIZITO Haidy 3в1 бавно, но сигурно се превръща във фаворит сред родителите.

Но нека да се върнем и към главните действащи лица - малчуганите. Ето как моделът лесно ще
спечели техните симатии, и то дългосрочно:

● Предлага се в три различни дизайна с розов, жълт и зелен основен цвят.
● Има музикални ефекти с възможност за увеличаване или намаляване на звука.
● Има вградени ефекти с цветни светлини.
● Кормилото с ергономични ръкохватки има регулируема височина за удобство и лесно
управление.
● По време на една разходка навън, детето може да използва три различни превозни
средства.

Над 5 години употреба с една инвестиция

Последно, но не и по значение - нека споменем и несъмнените предисмтва за семейния бюджет. ZIZITO Haidy 3в1 не само ще ви спести закупуването на три различни превозни средства, но и ще гарантира дълъг период на употреба - от навършване на три години до достигане на тегло от 40 кг.

В общия случай, това са най-малко пет години, а според структурата и телосложението на детето, могат да бъдат и повече.

По този начин, вие можете да се възползвате от възможността да направите една единствена бюджетна инвестиция, а след това да се наслаждавате на забавление и безопасност от ново поколение години наред.

Защото със ZIZITO, швейцарският перфекционизъм вече не е недостъпен лукс, а начин за разумно пазаруване за детето и неговото семейство.

Тагове: @