.

Герои

Алън Харпър (Джон Крайър)

Алън е братът на Чарли Харпър. Той е разведен, с едно дете. След развода се нанася да живее при брат си и взима със себе си сина си Джейк, който всъщност дели дните си между майка си и баща си. Алън е много различен от брат си. Не е с високо самочувствие, не му върви и с жените. Има стабилна, но нискодоходна работа. Безкрайно стиснат и свикнал на живее „на аванта”, Алън се поболява, когато трябва да използва собствения си портфейл.

 

Уолдън Шмид (Аштън Къчър)

Уолдън Шмид е нещастно влюбен интернет милиардер, роден със зависимостта някой да се грижи за него. При необичайни обстоятелства Уолдън се сприятелява с Алън и решава да купи къщата на Чарли, като в крайна сметка го кани да остане и да живеят заедно. Уолдън, въпреки зашеметяващия си външен вид и богатство, има проблеми с жените и дори разчита на Алън за съвети и помощ…

Джейк Харпър (Ангъс Джоунс)

Джейкъб Дейвид "Джейк" Харпър е синън на Алън и Джудит. Той прекарва по-голямата част от свободното си време да играе видео игри, да яде, да гледа телевизия и да спи. Джейк е пухкавият малчуган, който попива като гъба всички глупости, които чичо му Чарли ръси по адрес на жените. Той не преживява развода на родителите си особено тежко и сякаш се чувства доста добре като половин мъж сред двамата мъже в къщата.

 

Бърта (Кончата Феръл)

Бърта е икономката в дома на Уолдън и Алън. Въпреки че маниерите й може да изглеждат груби, а шегите й към работодателите й - твърде смели, всички се отнасят към нея с много уважение. Тя е неизменна част от живота в къщата в Малибу и присъства на много от семейните събирания.

Бриджет (Джуди Гриър)

Бившата жена на Уолдън Шмит, която го зарязва, след като й омръзва да бъде в ролята на негова майка.

Линдзи (Кортни Торн-Смит)

Приятелка и любовница на Алън, която успява да се задържи около него за най-дълго време. Линдзи постоянно търси по-добър мъж, но се връща при Алън, защото е непретенциозен и винаги на разположение.

Джудит Харпър (Мартин Хинкъл)

Отмъстителната първа съпруга на Алън. Тя изглежда ненавижда Алън и използва всяка възможност да го унижи. Тя е първата жена, с която той някога е правил секс, но бракът им е бил студен. Алън често предизвиква лицемерното и поведение – докато се сърди на бившия си съпруг за новите му приятелки, тя непрекъснато се среща с други мъже. В моменти на слабост Алън като че ли все още изпитва топли чувства към Джудит…

Хърб Мелник (Райън Стайлс)

Вторият съпруг на Джудит и педиатър на Джейк – поредната жертва на нрава на бившата съпруга на Алън.

Евелин Харпър (Холанд Тейлър)

Майката на Алън и Чарли и бабата на Джейк. Работи като брокер на недвижими имоти, а синовете й я смятат за Сатаната.

bTV Plus