Любов под наем - за сериала

Любов, пари, страсти и много неочаквани ситуации в новия сериал "Любов под наем", който започва на 15 ноември по bTV и ще се излъчва всеки делничен ден от 13:30 ч.

Продукцията, в която участват любими лица от екрана, е обявена от турската преса за най-добрата романтична комедия  за 2015 г.

В главните роли са Баръш Ардуч, Елчин Сангу, Салих Бадемджи и Синем Йозтурк.

Елчин Сангу е добре позната на зрителите на bTV от участието си в хитовите  поредици „Времето лети“ (като Хале), „Една любовна история“ (като Еда) и „С Русия в сърцето“ ( като Гюзиде). В „Любов под наем“ изпълнява първата си главна роля.

Баръш Ардуч е турски актьор и модел. Най-известната му роля е в образа на Йомер в сериала „Любов под наем“.

Друг от актьорите –  Сечкин Йоздемир, изпълнява главната мъжка роля в „Една любовна история“.

Историята в „Любов под наем“

Дефне Топал е млада жена, която се оказва в центъра на любовна бъркотия. Тя се нуждае от пари, за да изплати дълга на брат си. Дефне се грижи за баба си, за своята по-малка сестра и за по-големия си брат, защото родителите им са ги оставили.

Един ден мъж на име Йомер (Баръш Ардуч) я целува внезапно, защото иска да се спаси от любовната среща, която леля му му е уредила. Лелята на Йомер – Нериман (Нергис Кумбасар), вижда тази целувка без Дефне и Йомер да знаят. След това Нериман се появява при Дефне с предложение да се омъжи за Йомер, а впоследствие да го напусне.

Нериман е готова да даде 400 000 лира, но Дефне се съгласява да вземе само 200 000 лири, които да даде на хората, на които брат й дължи пари. Младата жена започва работа близо до Йомер, без да подозира, че всъщност лелята я е наела да се омъжи за човека, който я е целунал.

Дефне разполага с шест месеца, за да се омъжи за Йомер и да го напусне. Тя става негова асистентка и животът и на двамата се променя завинаги.

bTV Plus