Какво се случи в епизод 33 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Мартин и Мария подреждат апартамента за връщането на Яна, тя се надява да се прибере навреме за кастинг, на който ще бъде Елена.

Христо е пуснал неразбираема обява във вестник за собственика на парите, стяга се за връщането на Яна. Ирена му казва в очите че е неугледен и жалък. Христо отива да си купи нови дрехи. Среща стар познат, който е впечатлен от новия му вид, прави се, че търгува с валута, вдига си самочувствието.

Дора планира да остане в апартамента, като Мартин и Яна се пренесат. Мартин я съветва да намери работа, защото ще иска наем. Виждат, че Петър се е прибрал от Англия. Тома и Силвия се натискат в кантората. Дора влиза, прекъсва ги.

Петър говори с Ева, не иска развод. Скарват се, Петър заплашва, че ще вземе детето. Казва ѝ как Татяна го е изнудвала. Накрая се успокояват и Петър казва на Ева, че трябва да избере дали иска да се премести при него с детето, или да се разделят.

Мартин се среща с Ренета в бара на Антон. Кани я на вечеря, за да я запознае с Яна. Обсъждат подялбата на имуществото при развода ѝ с Александър, Мартин не иска нищо. Ася се завърта в бара, Антон ѝ е сърдит че го отбягва. Ася е изненадана, но получава съобщение и трябва да тръгне, преди да се изяснят.

Александър води дело с двама клиенти с конфликт на интереси, принуден е да прехвърли единия на Мартин. Мартин се справя по-добре, Ренета го хвали и между нея и Александър избухва скандал. Ася научава за катастрофата и осиновяването на Мартин.