Какво се случи в епизод 35 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Мартин споделя с Яна за родителите си, тя го утешава. Дора се прибира щастлива от почивката с Любомир. Според Яна сестра ѝ се държи безотговорно, скарват се. Христо вижда, че Яна е изнервена, подпитва я дали няма проблеми с Мартин.

Александър прави неуспешен опит за помирение с Ренета.

Ева казва на Мартин, че смята да замине за Лондон, защото започва да се влюбва в него. Яна се извинява на Ева, казва ѝ, че може да разчита на нея.

Тома се държи дистанцирано със Силвия, признава ѝ, че не е влюбен в нея. Не иска да я нарани, това между тях е само секс. И естествено я наранява.

Филип – момчето, в което е влюбена Елена, търси юридическа помощ в кантората. Вместо Мартин обаче го поема Александър. Филип се оказва много умно за годините си дете с ясни планове за живота.

Мартин поздравява Ася за годежа ѝ с Антон, неловък момент между двамата в съда, скарват се. Любомир е с клиентка в качеството си на адвокат, вижда ги и ги отбягва. Става ясно, че лъже клиентката си че подкупва съдия и прокурор, а всъщност ѝ взима парите. По-късно поръчва фалшиви служебни адвокатски карти със своя снимка, включително с името на Мартин. Любомир се среща с Дора и я лъже, че заминава командировка за известно време.

Христо се опитва да намери мъж за Зара, предлага на Мартин да го свърже с нея, ако не му се получи с Яна. Разпитва и Радо в склада дали не е влюбен в Ирена, Радо го отсвирва. Христо се среща със Зара и поема ангажимент да намери достоен мъж за нея. Обажда му се Джон, ще идва в София и иска да отседне при него. Христо му предлага да го запознае с една жена…

Тома се опитва да се извини на Силвия, Мартин го иронизира.

Яна използва удобен момент да благодари на Александър за всичко, което е направил за Мартин с осиновяването и възпитанието му.

Антон и Ася обсъждат сватбата си, Антон я уверява, че няма да се откаже.

Ева заминава за Лондон с бебето, Татяна се тревожи за нея.

Мартин иска Яна да остане след работно време да му асистира с клиент. Клиент обаче няма, вместо това Мартин създава ситуация и ѝ предлага брак. Яна губи ума и дума, целуват се.