Реклама

Един от най-успешните сериали в Америка – „Престъпления от класа”, премиерно по bTV от 4 януари

Един от най-успешните сериали в Америка, превърнал се в тотален хит и в Австралия, Канада, Дания, Италия, Швеция  и Англия – „Престъпления от класа”, ще тръгне премиерно по bTV от 4 януари, всяка сряда от 21:00 часа. Драматичната поредица разказва за невероятното партньорство между сексапилен престъпник и агент на ФБР. Нийл Кафри (Мат Бомър) е заловен от агента Питър Бърк (Тим ДиКей). Когато Нийл все пак успява да избяга от добре охранявания затвор, за да намери своята отдавна изгубена любов, Питър го хваща отново.

Вместо да го върне в затвора, агентът предлага алтернатива на Нийл: да предостави своите криминални познания, за да подпомогне работата на федералните агенти в залавянето на други престъпници. Сделката е сключена. Нийл е освободен, но с проследяващо устройство на глезена и под грижата на агент Бърк.

Нелекото партньорство жъне успех. Нийл става официален консултант на ФБР, настанил се е удобно, за съжаление на агент Бърк, в гостната на заможна вдовица. Тайно Нийл довежда и свой стар приятел, за да му помогне да намери изгубената си приятелка. Дали ще успее, съчетавайки го със задълженията си към ФБР?

Още с първия си сезон „Престъпления от класа” си осигурява номинация за престижните награди People’s Choice Awards за фурора, който предизвикват поредицата и главният герой Нийл. Създател и изпълнителен продуцент е Джеф Ийстън („Хавай”).

За актьорите

Мат Бомър, в ролята на Нийл, е филмов, театрален и телевизионен актьор, познат от сериала "Чък” като Брус Ларкин. Мат е и първоначалният избор на продуцента за ролята на Кларк Кент в "Супермен”. Със смяната на продуцента обаче е сменен и актьорът. Мат има и главна роля в култовия филм на ужасите „Тексаско клане: Началото”.

Тим ДиКей има епизодични участия в някои от най-обичаните телевизионни сериали – "Приятели”, "Моето име е Ърл” и др. Неговият звезден миг настъпва с участието му в сериала "Престъпления от класа”.

Уили Гарсън е американски актьор, участвал в над 50 филма. Добре познат е на дамите като Станфорт Блач от сериала "Сексът и градът”. Благодарение на новата си роля в "Престъпления от класа” ще стане известен на българските зрители в едно много различно амплоа.

Тифани Тейсън е в ролята на Елизабет – съпругата на Питър. Зрителите в България познават Тифани от ролята й  поредицата "Животът на Брайън”. Родена е на 23 януари 1974 г. и освен на актьорската си кариера се е посветила и на режисурата.