Какво се случи в епизод 58 на "Татковци"?

Реклама

Радо е откраднал от тефтера на Жени телефони от нейния списък с клиентки. Започва активно да работи по адреси и успява да спечели повече пари от Жени, а с това и облогът им – кой ще донесе повече пари в къщи. Жени разкрива хитростта му да открадне контакти от нея, скарват се, но накрая, след забавни дебати, стигат до заключението, че не трябва да се съревновават, тъй като парите и на двамата са за семейството и къщата.

Галя съобщава на Слави, че живее с Филип. След като научава това, Слави е забранил на Нико да ходи на фехтовка. Филип, Галя и Чучи провеждат разговори с него, че не е редно да забранява на детето да тренира, заради отношенията им с Галя. Накрая най-голяма тежест имат думите на Чучи, че го напуска, заради неговия инат. Слави моли Чучи да остане да живее при него. Ама не на дивана във всекидневната, а в спалнята при него. Чучи е щастлива.

Тодор и Алекс са при полицаите по повод инцидента с Кики. Алекс, като истински адвокат, защитава Тодор в полицията и успява да предотврати съобщаването на инцидента на социалните. Ивана и Здравко, които са организаторите на цялата тази „постановка” са разочаровани, че на Тодор пак ще му се размине. Ивана има нов план – ще задейства връзките си с нейната позната от социалните служби.

Макс и Кики искат да се оженят в детската градина – като на игра. Дана и Яна се съгласяват да направят тази игра. По време на „сватбата” в градината идват социалната (познатата на Ивана) и полицай и отвеждат булката Кики. Тодор е в шок.