.

"Аламинут" е първото скеч шоу в българския ефир

7.10.2005 г. - Една малка стъпка в правилната смешна посока се превръща в гигантски скок за националния телевизионен ефир. В програмата на bTV се появява първото българско комедийно скеч шоу АЛАМИНУТ. Създадено от Робин Кафалиев със съдействието на скромна група от ентусиазирани съмишленици. Новото предаване бързо печели сърцата и очите на зрителите. Останалото е история. Вече десети сезон АЛАМИНУТ продължава да поднася бързи, пресни и оригинални рецепти за смях. На малки порции, но в увеличаващи се количества. Преди няколко години героите на шоуто успяха да отидат до Европа („Аламинут пътува из Европа“) и после се върнаха. След това...

След това чужденците отвърнаха на удара в АЛАМИНУТ – WELCOME TO BULGARIA ! Хора от всички краища на света идват в България, за да се сблъскат с особеностите на нашенската действителност. Резултатът от този сблъсък… Той е по-скоро комичен, отколкото епичен.

Защо България е страната на многодетните баби? Как може една ракия да е малко, две да са много, а пет - точно, колкото трябва? И какво точно означават уникалните български термини "шуренайка" и "отработване"? Забавните и смешни отговори на тези и още много подобни въпроси се намират само в АЛАМИНУТ: WELCOME TO BULGARIA!

А сега...

А сега след екипът на "АЛАМИНУТ" реши, че е време да даде път на младите. И си взехме белята!  Новото поколение нахлу в ефира на bTV и в цели 24 епизода ще ни спука от смях с нестандартната си гледна точка към училището, родителите, политиката, парите… С една дума - стана "stra6no"! Или по-скоро "stra6no sme6no"! Ако имате поне капка желание да сте в крак с времето, не пропускайте уникалните епизоди на "АЛАМИНУТ - НОВО ПОКОЛЕНИЕ”  - всеки уикенд от 12:30 ч. само по bTV !

Следете програмата на bTV и новостите в www.alaminut.bg

За вас със страст и обич готвят:

Робин Кафалиев

Атанас Бончев

Йордан Господинов

Христо Христов

Красимир Борисов

Ирена Йорданова

... и много техни български (и не само български) приятели!

 

Както и майсторски клас на bTV, начело с:

Светлана Димитрова

Румен Златинов

Антон Вълчанов

... и много техни (и не само техни) приятели!