Нашите водещи

Реклама

Първи сезон

 

Радост Драганова

Радост е родена в София. Била е много палаво дете, но и отличничка в училище. Още от малка за  нея казват, че където влезе, изпълва атмосферата с енергия и настроение. Завършила е със златен  медал 22 СОУ, а по-късно става магистър по "Право". Като дете тренира синхронно плуване. Тя е  многократен републикански шампион в този спорт и е представяла страната на много международни  състезания. Носителка е на бронзов медал от шампионата US Open.

От пет години е водеща на телевизионното предаване "Огледала" по bTV, а едновременно с това работи и като юрист. Омъжена е от шест години и има дъщеря – Изабела.

Радост споделя, че за нея денонощието има повече от 24 часа, защото тя успява да бъде едновременно телевизионна водеща, главен юрисконсулт, спортна натура, добра майка и прекрасна сестра. Мечтае да се радва на здрав и пълноценен живот със семейството си.

 

Тодор Колев

Тодор Колев е роден на 26 август 1939 г. в Шумен. Завършва актьорско майсторство във ВИТИЗ "Кръстьо Сарафов" през 1965. Спечелва комисията на приемния изпит като обува високи токове и преправя гласа си на по-дебел, защото преди това разбира, че във ВИТИЗ приемат предимно актьори с "мастита фигура и мощен глас". Работи е в театрите в Смолян, Шумен, Пловдив, в столичните "Сълза и смях" и "Театър София". Участва в над 30 игрални филма, сред които "Цар и генерал", "Козият рог", "Иван Кондарев", "Двойникът", "Господин за един ден", "Опасен чар".

Носител e на много национални и международни награди. В началото на демокрацията е избран за народен представител във ВНС. Съветник е в българското посолство в Канада в периода 1992-1993 г. Автор и водещ е на телевизионните предавания "Как ще ги стигнем с... Тодор Колев" и "Вход свободен". През 1993 г. води радио шоуто "Как ще ги стигнем..." първоначално в радио "Витоша", а впоследствие и в "Дарик радио". Преподавател е по актьорско майсторство в НАТФИЗ.

През 1999 г. издава автобиографичната си книга "Варненското софиянче от Шумен" с подзаглавие "Житие и страдание на грешнаго Тодора". От малък свири на цигулка, а впоследствие започва да се занимава със саксофон и акордеон. От 1981 г. участва в прайтаймовите мюзикхоли на Хачо Бояджиев, а зрителите го помнят и от новогодишните програми на националната телевизия по онова време.

 

Втори сезон

 

Елена Петрова

Актрисата снима първата си роля в киното, когато е на 15 години. Сред най-успешните й роли са във филмите "Граница", "Козият рог", "Завръщане в Йерусалим".

На 18 години печели международната награда "Златния орел" за ролята на Мария от новата версия на "Козият рог". На театралната сцена прави силни роли в "Любовници", "Дванайсета нощ" и "Железният светилник". Позната е и като водеща на "Попрок ритъм" на Канал 1.

 

Димитър Павлов

Един от най-популярните радио и телевизионни водещи. Завършил НАТФИЗ, специалност "Публична реч". Зад гърба си има предавания като "Десетте най-", "Това го знае всяко хлапе", две издания на "Форт Бояр".

Кариерата си започва като водещ на новинарска емисия по "Евроком" и водещ на сутрешен блок на "Ретро радио".