Водещи

Chef Андре Токев

Андре Токев е единственият носител на Global Masterchef Degree за Източна Европа. Той е основател на Българската асоциация на професионалните готвачи (БАПГ), официално жури на най-престижния конкурс за професионални готвачи в Европа Bocuse d’Or и носител на единствената за Източна Европа диплома Global Masterchef Degree.

Андре е на 48 години, роден е в Лайпциг в семейство на българин и германка. Кариерата му минава през големи хотелски вериги в цял свят, две от които са носители на звезди Michelin. От 2000 г. е главен готвач в Hilton във Франция, Австрия и България. Готвил е за известни личности Бил Клинтън, Ангела Меркел, Вал Килмър, Джон Кери, Faithless, Дъстин Хофман, Шарън Стоун, Жан Клод Ван Дам и много други. Управлява и двата си ресторанта – ANDRé и Грозд.

Андре е известен в гилдията с енциклопедичните си знания за всичко в кухнята и като откривател на ресторанти и нови концепции. За обществото е познат в ролята си на строго, но справедливо жури на кулинарното шоу на bTV MasterChef.

Готвенето за него е удоволствие, постигнато чрез перфекционизъм и здрава дисциплина.

Събин Ранков

Ловци на храна

Събин Ранков е на 43 години от Троян. Публиката го познава като колоритният хоби-готвач от второто издание на кулинарното шоу MasterChef. Бохем по душа, той винаги е мечтал да бъде актьор. Съдбата, обаче, му е отредила да се занимава с другото си хоби – готвенето. От близо десетилетие управлява семейния ресторант „Троянците”.