Водещи

Chef Андре Токев

Андре Токев е единственият носител на Global Masterchef Degree за Източна Европа. Той е основател на Българската асоциация на професионалните готвачи (БАПГ), официално жури на най-престижния конкурс за професионални готвачи в Европа Bocuse d’Or и носител на единствената за Източна Европа диплома Global Masterchef Degree.

Андре е роден в Лайпциг в семейство на българин и германка. Кариерата му минава през големи хотелски вериги в цял свят, две от които са носители на звезди Michelin. От 2000 г. е главен готвач в Hilton във Франция, Австрия и България. Готвил е за известни личности Бил Клинтън, Ангела Меркел, Вал Килмър, Джон Кери, Faithless, Дъстин Хофман, Шарън Стоун, Жан Клод Ван Дам и много други. Управлява и двата си ресторанта – ANDRé и Грозд.

Андре е известен в гилдията с енциклопедичните си знания за всичко в кухнята и като откривател на ресторанти и нови концепции. За обществото е познат в ролята си на строго, но справедливо жури на кулинарното шоу на bTV MasterChef.

Готвенето за него е удоволствие, постигнато чрез перфекционизъм и здрава дисциплина.

Игор Дамянов

Игор е роден в Македония, но преди 17 години пристига в Благоевград, за да преследва мечтата си, да учи актьорско майсторство. Благодарение на музикалния и актьорския си талант той е пропътувал почти цялата страна. Влюбен във вкусната храна и фотоапарата си, Игор с удоволствие тръгва на дълго пътешествие с “Ловци на храна” - от морето, през планината до най-непопулярните кътчета в България. Той е неспирен извор на забавни истории и обожава китарата си, която често виждаме в „Ловци на храна“.

Игор Дамянов