.

Водещи

Радост Драганова е родена в София. Завършила е със златен медал столичното 22 СОУ, а след това “Право” в Университета за национално и световно стопанство. Като дете тренира синхронно плуване. Седем пъти е била републикански шампион в този спорт. Работила е като главен юрисконсулт и началник сектор в Направление “Архитектура и градоустройство” на Столичната община. През 2002 г. става водеща на предаването за мода Огледала, а по-късно Модерно. Радост е водеща на първия сезон на Dancing Stars, където си партнира с Тодор Колев. Спортува всеки ден. Майка е на момиче.

мармалад, радост драганова

Иво Аръков е роден на 27 септември 1988 г. във Варна. Завършил е НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” м класа на проф. Д-р Атанасов през 2011 г.
Познат е на публиката като модел, театрален и филмов актьор. Сред постановките, в които участва  се нареждат „Козата, или коя е Силвия”, „Дамата с камелиите”, „Предателство”, „Криминале 2D”, „Танц на любовта”, „Суматоха”, „Когато дъждът спре да вали”, „Лодка в гората”, „Анатол” и  „Пет жени в еднакви рокли”. На малкия екран Иво се изявява във форматите „Аз уча Български”, "Star Machine", сериалите „Катрона Митрани”, „Четвъртата власт” и „Фамилията”, както и като водещ на концерта „Зелената песен на България”. Кино-дебютът му е в лентата „Кецове”, а е участвал още във филмите "Company of Heroes" на Дон Майкъл Пол и "Soldiers" на Жан Клод Ван Дам.
През свободното си време Иво обича да кара ски, да танцува, да кара сноуборд, колело, да язди, да тренира бойни изкуства и сценична акробатика. Свири на китара и пияно, пише стихове.

Иво Аръков

Димитър Павлов е роден на 30 декември 1977 г. в София. Завършил е НАТФИЗ, специалност „Публична реч”.
Познат е на широката публика от редица програми в радио- и телевизионния ефир.

Работил е на бензиностанция, продавал е сладолед, бил е сервитьор, барман, дори пицар. Като студент започва работа в телевизия „Евроком“ като водещ на новините, след това в bTV е водещ на сутрешния блок, „10-те най“, „Форт Боаяр“ и „Това го знае всяко хлапе“, „Dancing Stars “ и „Таблоид“.  Телевизионната му биография се допълва в „Комисията Павлов” по TV7, а сега забавлява зрителите в „Мармалад” заедно с Радост Драганова по bTV.

Като радио водещ се е изявявал в Ретро радио, а в момента е програмен директор и водещ на сутрешното предаване по Magic FM. Също така и пише - репликите си в телевизията и радиото, в Капитал Light и Playboy .
Освен, че изразява себе си в и чрез работа, Митко е фен на Манчестър Юнайтед, спортува умерено - ходи на фитнес и любителски мачове, отскоро плува. Страхува да ходи на зъболекар и не пие кафе. Но обожава бира и узо.

мармалад, димитър павлов

Евгени Будинов
Евгени Будинов е роден на 20 юни 1981 г. в София. Първите му стъпки в театъра датират от ранна възраст в детската школа „Смехурко” в Банкя, а по-късно и детско-юношеската театрална трупа към Нов драматичен театър „Сълза и смях” с художествен ръководител Венцислав Кисьов. Завършил е актьорско майсторство за драматичен театър  в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” в класа на проф. Стефан Данаилов през 2004 година.
Познат е на публиката като театрален и филмов актьор, автор и театрален водещ. Сред постановките, в които участва  се нареждат „Стъклената менажерия”, „Розенкранц и Гилденстерн са мъртви” и „Женитба,” в Драматичен театър „Адриана Будевска” – Бургас, „Зимна приказка”,  „Хъшове” и „Ричард III” в Народен Театър „Иван Вазов”, „Голдони”, „Сава Доброплодни” и „Изневери в повече” в НДТ “Сълза и Смях”. От 2007 година Евгени е част от трупата на Малък Градски театър „Зад канала”, а публиката може да го гледа в постановките „Изкуството на комедията”, „Човекоядката”, „Скъперникът”, „Балкански синдром” и „Недоразбраната цивилизация /или загадката на пирамидите/”.
На малкия екран Евгени Будинов се изявява в сериалите „Тя и Той”, „Хъшове”, „Под прикритие”, „Етажна собственост”, „Дървото на живота”. Водил е предаванията „Night Story”, „Полет над нощта”, „Парична клопка”, както и авторска рубрика в „Преди обед” по bTV.