Журналистът приключенец Георги Милков на гости на Силвена Роу в „Моето звездно парти“ по bTV

Двамата ще приготвят арабска вечеря с български привкус

Реклама

Тази събота (21 май) от 18:00 ч. в кухнята на Chef Силвена Роу гост ще бъде журналистът и пътешественик Георги Милков. Кралицата на вкусното и здравословно хранене ще приготви арабско меню за гостите му в „Моето звездно парти“.

„Аз не познавам Chef Силвена Роу, но от всичко, което съм гледал и знам за нея, я намирам за възхитителна персона и винаги съм искал да се запозная с нея.“

Силвена ще разкаже за 9-месечния си престой в Сирия и какво е научила от монахините в Маалюля, които готвели за благотворителност, а Георги на свой ред ще сподели за кулинарните си умения, придобити в Кувейт.

Chef Роу ще осигури чудесна вечеря, вдъхновена от арабската кухня но с български почерк– за ордьовър ще предложи плато от разядки с хумус, салата Фатуш и Мухамара, основното ястие ще е Фъстъклъ кебап (агнешки кебап с шамфъстък), а за десерт ще приготви безглутенов кекс с шамфъстък и розова вода.

„Тя наистина е човек, който те увлича, грабва те и ти започваш да „практикуваш радост“, както тя обича да се изразява“, сподели журналистът на финала на предаването.

В края на вечерта двамата ще посрещнат разнообразните гости на Георги – главният редактор на сп. „Мениджър“ - Весислава Антонова, приятелката му и кулинарен блогър Пламена и иракският журналист Мохамед Халаф.

Не пропускайте гостуването на Георги Милков в звездната кухня на Chef Силвена Роу – тази събота (21 май) в „Моето звездно парти“ от 18:00 ч. по bTV!