Как да се захраним правилно след коледните пости – тази неделя в „Светът на здравето“ от 11:30 ч. по bTV

Зрителите ще разберат какви са съвременните методи в лечението на аортните клапи

Реклама

В българската православна традиция има четири основни поста в годината, които целят пречистване чрез въздържание от храна и определени емоции. Не по-малко отговорно е и разумното преминаване към общо хранене впоследствие. Как да се захраним правилно и щадящо след коледните пости, ще разберете от доц. Теодора Дърленска в специалното издание на „Светът на здравето“ навръх Коледа (25 декември, неделя) от 11:30 ч. по bTV.

В празничното издание на „Светът на здравето“ зрителите ще видят и трогателната история на жена, претърпяла авангардна операция за смяна на аортната клапа. Какво представлява безкръвната алтернатива на сърдечната интервенция, ще научите в неделя от 11:30 само по bTV.

В студиото на „Светът на здравето“ д-р Щонова ще посрещне кардиолозите д-р Христо Ангелов и проф. Юлия Джоргова, които ще дадат ценни съвети как да запазим сърцето си здраво.

Не пропускайте празничното издание на „Светът на здравето“ с д-р Неделя Щонова навръх Коледа – тази неделя (25 декември) от 11:30 ч. само по bTV!

Последни

Реклама