Най-новите подходи в лечението на онкологични заболявания – тази неделя в „Светът на здравето“ от 11:30 ч. по bTV

Водещата д-р Неделя Щонова ще срещне зрителите с три жени, които живеят с диагноза рак на млечната жлеза, а две от тях имат и метастази в телата си

Реклама

Храната, която приемаме, е един от най-важните избори, които правим ежедневно. Плодовете са част от всяко здравословно меню – дават свежа енергия, засищат, полезни са, но също така повишават нивата на кръвната захар. Възникват въпросите защо, кога и как да ги консумираме, за да запазим оптималния им ефект…

Тази неделя (20 ноември) от 11:30 ч. предаването за проактивна здравна култура на bTV „Светът на здравето“ ще потърси експертното мнение на доц. Пламен Попиванов за това полезна ли е плодовата захар и как плодовете могат да бъдат част от здравословната диета.

Водещата д-р Неделя Щонова ще срещне зрителите с Венелина, Севина и Христина – три жени, които въпреки че са диагностицирани с рак на млечната жлеза, са почерпили от целебната сила на силния дух. Напук на болестта, тези три дами живеят с мисълта за бъдеще, а всички красиви мечти за тях изглеждат достъпни.

 

Д-р Росица Кръстева – председател на „Онкологично Общество България“, и доц. д-р Ася Консулова – основател и председател на сдружение „Жените в онкологията”, ще представят най-новите подходи в лечението на раковите заболявания.

Не пропускайте „Светът на здравето“ с д-р Неделя Щонова – тази неделя (20 ноември) от 11:30 ч. само по bTV!