Първи любовни искри, горещи флиртове и силна конкуренция още в началото на „Ерегнът“ 3

Алек плени първите 13 участнички с чар и джентълменско отношение. Първата целувка в имението на любовта е един от най-гледаните моменти в романтичното риалити

Реклама

През изминалата вечер новият ерген на България Алек Младенов посрещна 13 очарователни дами в имението на любовта в пилотния епизод на „Ергенът“ по bTV. Сред първите дами, които ще се борят за сърцето на бизнесмена в най-романтичното телевизионно приключение, са моделът Екатерина Тодорова, пожарникарката Габи Найденова, студентката Валерия Дакова, специалистът по маркетинг Памела Иванова, състезателката по плуване Габриела Иванова, треньорът по борба Барбара Иванова, актрисата, танцьорка и DJ Теа Добрева, фармацевтът Васка Джурова, софтуерният инженер Надя Георгиева, певицата Киара Маджарова, инфлуенсърката Мартина Симова, моделът Шермин Метушева и стюардесата Йоана Младенова. Премиерният епизод на „Ергенът“ 3 прикова пред екрана 27% от зрителите в най-широката възрастова група (All4+, източник: ГАРБ) в сряда вечер на 21 февруари. Два от най-гледаните момента в риалитито са запознанството на Алек с Шермин и Йоана (21:24-21:39), както и първата целувка между него и Валерия (21:59-22:06). По време на тези събития се отчита пик на зрителския интерес с 40% преднина спрямо втората по гледаемост телевизия в посочените слотове.

 

По време на запознанството си с Алек дамите успяха да го заинтригуват с изненади като любовно писмо, покана за танц, керамично сърце, кукли „Барби“ и хамса – амулет, който предпазва от лоша енергия. Голямата сензация за вечерта бе превъплъщението на Васка, която почти през половината време се подвизаваше като гримьор от продукционния екип. Накрая, обаче, изкусителната фармацевтиката успя да изненада Алек, захвърляйки прикритието си и разкривайки му, че е сред претендентките за неговото сърце.

 

Още в първата вечер новият ерген на България получи възможността да опознае отблизо няколко от дамите. Теа и Шермин първи се престрашиха да поканят Алек да се настани в тяхната компания, но Киара първа успя да се усамоти с него в градината на имението. Тяхната среща, обаче, бе прекъсната от Валерия, която сподели с Младенов за най-голямата болка в живота си – загубата на майка си. С нестандартния си подход студентката по „Икономика на отбраната и сигурността“ успя да получи и първата целувка от Алек.

 

Първата дама, която получи лична покана от ергена да поговорят насаме, бе шармантната Шермин, която успя да го впечатли както с красотата си, така и с умението си да контактува на пет езика. Теа пък го спечели с чувството си за хумор, което тя до последно смяташе, че ѝ е изиграло лоша шега.

 

Тази вечер Алек ще посрещне и останалите 13 дами, с които в следващите три месеца ще откриват различни пътища един към друг, опознавайки както кътчетата на човешката душа, така и екзотични и вдъхновяващи места. Зрителите ще научат и в чии ръце ще отиде специалната Розова роза – символ на незабравимо първо впечатление у Алек.

 

Вечерният коктейл обещава да бъде изпълнен с обрати, а веднага след края му ще се проведе и първата „Церемония на Розата“, след която една от дамите няма да получи заветното цвете и ще трябва да се сбогува с Младенов завинаги.

Тагове: ергенът

Последни

Реклама