на живо

ЦСКА и "Копенхаген" очакват тежък мач (ВИДЕО)

Ел Маестро призна, че за първи път този сезон опонентът в действителност е по-добрият отбор

Lap.bg

И в ЦСКА, и в "Копенхаген" очакват труден мач, но шансовете на двата отбора за победа са изравнени. Това е мнението и на двамата треньори преди утрешния двубой от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Треньорът na "червените" Нестор Ел Маестро призна, че за първи път този сезон опонентът в действителност е по-добрият отбор:

"Ако погледнем историята - колко пари са похарчени в отборите през последните години, какъв е опитът на треньорите, то със сигурност "Копенхаген" на хартия ще бъде по-добрият отбор от нас. Когато ги гледах как играят, и познавайки нашия отбор обаче, си мисля, че шансовете са 50:50"

Отново проблем за "армейците" ще се окаже разликата в нивото на първенствата.

"Те играят сериозни мачове всяка седмица. Трудно е да се пренастроиш от мач срещу "Витоша" и "Дунав", казвам го с уважение към тези тимове, за мач с "Копенхаген", заяви Ел Маестро.

Снимка: Lap.bg

Треньорът на датчаните Столе Солбакен пък определи ЦСКА като атрактивен отбор, който играе добре в нападение:

"ЦСКА има силни офанзивни играчи. Много добър е номер 19-и Десподов, той ще ни създаде проблеми, номер 9 – Мауридес е много силен в наказатленото поле, впечатление прави номер 7 Жоржиньо, както и Джеси."

Българският тим излиза срещу "Копенхаген" утре от 20:45 на ст. "Васил Левски", а до момента са продадени над 15 000 билета.

Тагове: