на живо

Стойчо Стоилов: Винаги бяхме потърпевши при спорните ситуации

Мауридес е по-добър от Каранга, заяви главният мениджър на ЦСКА

Стойчо Стоилов: Винаги бяхме потърпевши при спорните ситуации

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов заяви, че е озадачен от съдийството по време на мача на "червените" срещу "Копенхаген" от третия предварителен кръг на Лига Европа. "Армейците" допуснаха обрат с 1:2,след като водеха с 1:0. 

Съдията пък изгони Божидар Чорбаджийски в 41-ата минута, а в 74-ата датчаните получиха право да изпълнят дузпа.

"Определени съдийски отсъждания много ме озадачиха. Още в 10-ата минута футболист на гостите върна топката към вратаря и той я хвана с ръце. Ако не го беше направил, Мауридес щеше да я догони. Ще гледаме на запис епизодите с червения картон и дузпата. Факт е, че винаги бяхме потърпевши при спорните ситуации”, каза Стоилов минути след последния съдийски сигнал.

Реваншът между двата тима е следващата седмица в Копенхаген. В щаба на "червените" са сигурни, че ще успеят да преодолеят загубата у дома, а за това ще разчитат на голмайстора Мауридес.

"Ще се борим за победа в Дания. Добри сме в атака, но ни трябват поне два гола. Мауридес е много силен футболист. Смятам, че той се представя в момента много по-добре от Фернандо Каранга. Заслугата за неговото идване е основно на треньора, който го одобри и го взе. Аз се радвам, че такъв футболист е при нас", заяви още Стоилов.