.

Късна емисия на bTV Новините - 06.07.2011 г.

Коментирай
публикувай
 • svetliooooooo

  Вие сте най-курвенската телевизия - майната ви !

 • Вие сте най-курвенската телевизия - майната ви !

 • vile

  кво ревете бре....едни протестират срещу цигани,др. срещу правителство.некви видели , че е модерно и айде и ние що да не затворим едно кръстовище и да протестираме за нещо друго и да използват момента.това ,че оня изяде шамарите от мутрата е чисто съвпадение щото и аз да бях щеше да ги изяде от мене! то на човек му писва от простотия в тая държава! ама шамарите требваше от полицая да ги изяде ако си вършеха работата както трябва. тук свободата се превърна в свободия!!!!

 • кво ревете бре....едни протестират срещу цигани,др. срещу правителство.некви видели , че е модерно и айде и ние що да не затворим едно кръстовище и да протестираме за нещо друго и да използват момента.това ,че оня изяде шамарите от мутрата е чисто съвпадение щото и аз да бях щеше да ги изяде от мене! то на човек му писва от простотия в тая държава! ама шамарите требваше от полицая да ги изяде ако си вършеха работата както трябва. тук свободата се превърна в свободия!!!!

 • marinov801

  Тава е ! Едни се борят за справедливост , други за себе си!

 • Тава е ! Едни се борят за справедливост , други за себе си!

 • dulitul19

  15.26 - леле майко, как е възможно тая смотана кука да не арестува тоя маймун кирлив..е това е чисто доказателство за това в каква държава живеем!!!!! Бойко, ако си гледал тези новини се намеси!!! Как е възможно да се толерира агресия по такъв безумен начин!! И тая ши*ана ку*ва дето се показва от колата и вика е същия боклук като маймуна дето раздава шамари!!! Да ви е*а майката скапана банда от мутри и жалки същества!!!

 • 15.26 - леле майко, как е възможно тая смотана кука да не арестува тоя маймун кирлив..е това е чисто доказателство за това в каква държава живеем!!!!! Бойко, ако си гледал тези новини се намеси!!! Как е възможно да се толерира агресия по такъв безумен начин!! И тая ши*ана ку*ва дето се показва от колата и вика е същия боклук като маймуна дето раздава шамари!!! Да ви е*а майката скапана банда от мутри и жалки същества!!!

 • Mortar

  15:26 това е минутата в която всъщност виждаме какво представлява България и нейните медии в момента. Мутренска държава с протекция на най-големите мутри - полицаите, протежетата на Бойко. Как е възможно някакво разплуто подобие на ненапълно еволюирала маймуна да удря човек пред погледа на другата мутра - полицая. Накрая даже орангутана в униформа защитава говедото. Интересна ми е развръзката на тази ситуация. Има ли наказани? А БТВ какво отразиха? Протеста бил незаконен. А че се вижда престъпление пред камерата, никой даже и не спомена. Нещастна, пошла, корумпирана медия сте. Засрамете се некадърници. Вижте поне в чуждбина как правят новини. Това е! После искате младите да не емигрират. Просто съм потресен

 • 15:26 това е минутата в която всъщност виждаме какво представлява България и нейните медии в момента. Мутренска държава с протекция на най-големите мутри - полицаите, протежетата на Бойко. Как е възможно някакво разплуто подобие на ненапълно еволюирала маймуна да удря човек пред погледа на другата мутра - полицая. Накрая даже орангутана в униформа защитава говедото. Интересна ми е развръзката на тази ситуация. Има ли наказани? А БТВ какво отразиха? Протеста бил незаконен. А че се вижда престъпление пред камерата, никой даже и не спомена. Нещастна, пошла, корумпирана медия сте. Засрамете се некадърници. Вижте поне в чуждбина как правят новини. Това е! После искате младите да не емигрират. Просто съм потресен