.

Стивън Мойър за втори сезон на "Необикновените": Ще се срещнете с различни фракции на нашата вселена

Ще навлезем по-дълбоко в характерите на героите ни, ще ги видим в нова светлина и в различни групи, сподели Натали Елин Линд

"Необикновените" разказва история на двойка от предградията, чийто обикновен живот е разтърсен от внезапното разкритие, че децата им притежават мутантски сили. Принудено да бяга от враждебно настроеното правителство, семейството търси помощ от мутантска организация в сянка и трябва да се бори, за да оцелее.

Телевизионната поредица пресъздава събитията,  последвали кино историите от вселената на Х-Мен. Това е вторият сезон на приключенската поредица. Пилотният епизод от първия сезон беше режисиран от Брайън Сингър , който режисира и продуцира поредицата X-Мен. Във втори сезон той се включва като продуцент.

Две от звездите на сериала са Стивън Мойър и Натали Айлин Линд.

"Във втори сезон ще навлезем по-дълбоко в характерите на героите ни, ще ги видим в нова светлина и в различни групи", сподели Натали Елин Линд.

"Ще се срещнете с различни фракции на нашата вселена. Ще видите тези две групи, които са зад нас, да се сражават за каузата на мутантите по различен начин", допълни Стивън Мойър.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg